Италианският тенор Андреа Бочели, който по-рано тази година преболедува опасния

...
Италианският тенор Андреа Бочели, който по-рано тази година преболедува опасния
Коментари Харесай

Андреа Бочели призова Италия да разхлаби мерките срещу COVID-19

Италианският тенор Андреа Бочели, който по-рано тази година прекара рисковия вирус, разкритикува Италия поради строгите ограничения, които страната е въвела поради COVID-19.
Андреа Бочели е боледувал от COVID-19 още през март Певецът и цялото му семейство са изкарали лека форма на новия ковид
Sky News оповестява, че изпълнителят е приказвал на конференция и е споделил, че е нарушил апелите за изолираност, тъй като не е “извършил никакво престъпление”. Само месец по-рано Бочели стана знак на обединяването на нацията, откакто пя пред празна катедрала в Милано.
Музиката сплоти Италия: Андреа Бочели пя в празната Миланска катедрала за Великден Католическите храмове останаха празни, само че службите се излъчваха онлайн
61-годишният Бочели съобщи, че не мисли, че да стои затворен у дома е здравословно на неговата възраст. Той също по този начин разгласи, че не познава никой, който да е признат в интензивно поделение поради вируса. Певецът прикани хората да не съблюдават разпоредбите, а да се разхождат, да четат и да приказват между тях.

В същото време, въпреки Бочели да съумя да се възвърне изцяло, повече от 650 000 души починаха поради вируса, като от тях 35 000 са в Италия. Държавата беше една от първите, които оповестиха строги ограничения за понижаване на разпространяването на вируса и в последна сметка съумяха много дейно да реализират това - през последните месеци броят на инфектираните и умрелите продължава да пораства, само че по-бавно, в сравнение с първоначално. Италия, която при започване на пандемията имаше най-вече заболели, в този момент остава зад Испания и Англия.

Най-сериозно остава ситуацията в Съединени американски щати, където има 4 млн. регистрирани случаи на ковид и близо 150 000 умряли. Американците бяха почнали да разхлабват ограниченията, когато ги застигна втора вълна от болни.

На уеб страницата LadyZone.bg можете да прочетете кои холивудски звезди се оповестиха в поддръжка на наложителното носене на маски :
Дженифър Анистън приканва почитателите си да " носят проклета маска " "Това в действителност не би трябвало да се дебатира ", отсече звездата от сериала "Приятели " Том Ханкс: Губите уважението ми, в случай че не спазвате три елементарни правила (ВИДЕО) Известният артист прекара COVID-19 още през март Арнолд Шварценегер се отхвърли от фитнеса си, тъй като не е наложително да се носят маски Звездата от “Терминатор ” се тормози за здравето си и това на околните
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР