Италианският Милан ще направи всичко по силите си, за да

...
Италианският Милан ще направи всичко по силите си, за да
Коментари Харесай

Арсенал отказва да продаде Торейра на Милан, ще има нова оферта

Италианският Милан ще направи всичко по силите си, с цел да докара полузащитникът на Арсенал Лукас Торейра на „ Сан Сиро” за новия сезон. „ Росонерите” даже към този момент са предложили 35 милиона паунда, само че „ артилеристите” са отклонили офертата, искайки най-малко 10 млн. лири от горната страна.

Италианските медии настояват, че връзката сред двата отбора продължава, а притежателите на Милан Елиът Мениджмънт има вяра, че играчът ще дебаркира в Милано за по-разумни пари.

По всичко проличава, че влечението към Торейра идва от някогашния му ментор в Сампдория Марко Джампаоло, който бе назначен за треньор на седемркатния притежател на Шампионската лига.

23-годишният Торейра изигра 50 мача в дебютния си сезон за Арсенал, откакто дебаркира от Сампдория за 26 милиона паунда. Медиите в Англия удостоверяват, че комфортът на Торейра в Англия не е на положително равнище, защото има компликации с живота, езика и климата. Неговата другарка – Витория Репето, която е от Генуа, също не се усеща добре в Лондон.

По време на настоящите си задължения с Уругвай на Копа Америка 2019, Торейра съобщи, че няма доста неща, които да му харесват в Англия, доверявайки, че несъмнено избира живота в Италия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР