Италианските синдикати на работещите в металургията в Северна Италия обявиха

...
Италианските синдикати на работещите в металургията в Северна Италия обявиха
Коментари Харесай

Италианските синдикати в металургията: Ще стачкуваме!

Италианските синдикати на работещите в металургията в Северна Италия оповестиха през днешния ден, че ще стачкуват, с цел да запазят здравето на членовете си и да стачкуват против държавно разпореждане, което считат за прекомерно неразбираемо, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2002
Премиерът на Италия Джузепе Конте подреди в събота да се затворят всички компании до 3 април като се изключи тези, които са от значително значение за веригите за доставки в страната, която се пробва да спре разпространяването на ковид.

Трите съществени синдиката в бранша оповестиха в общо официално съобщение, че съгласно тях описът на фирмите, на които е позволено да продължат работа е прекомерно дълъг и дефинират като противоречиво наличието на някои браншове.

За първи път Италия записва спад на смъртните случаи

Ломбардия, която е белият дроб на италианската индустрия, е най-засегнатата област в Италия от епидемията от ковид.

Синдикатите оповестиха през днешния ден, че през идващите дни ще уточнят по какъв начин тъкмо ще протича стачката.

NOVINI.BG ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2002  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР