Заради иск, заведен от Габриела Славова, обвинена в убийството на

...
Заради иск, заведен от Габриела Славова, обвинена в убийството на
Коментари Харесай

Велико Минков с призив към Габриела - вижте какво ѝ каза в съда

Заради иск, заведен от Габриела Славова, упрекната в убийството на мъжа си Пейо Пеев, делото за бащинство на дребното й дете, заведено от ексдепутата Велико Минков, бе отсрочено. Това стана през днешния ден в Бургаския областен съд и на процедура делото въобще не потегли.

Майката е внесла иск за локална подсъдност, единствено че го е подала след законовия период. В този случай настояването не може да бъде почетено и съдът отхвърли да го одобри. Но този отвод предстои на обжалване. За страдание стана каквото чакахме - майката употребява всевъзможни процесуални хватки, арсеналът надалеч не е привършен и тя ще мотае делото за бащинство, което в никакъв случай може да не стартира ", разяснява пред " 24 часа " юрист Пламен Борисов.

Той е изискал от съда на база на ДНК експертизата, която потвърждава бащинството на Велико, и след разпит на очевидци да постанови привременни ограничения и даде детето на на бащата.

" Съдът обаче отхвърли с претекст, че не всички страни били известени, все процесуални неща... Иска се малко повече съдийска храброст, само че но аз бих упрекнал закона, не съдията. Законът би трябвало да е подобен, че всеки един арбитър да може да постанови бързо и заслужено решение в интерес на детето ", разяснява още юристът.

Велико Минков пък прикани Габриела Славова в случай че мисли за детето да признае бащинството и да спре всякакави дейности, с цел да може детето да пораства под грижите на татко си.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР