Италианските и албанските полицейски сили и съдебни власти днес, в

...
Италианските и албанските полицейски сили и съдебни власти днес, в
Коментари Харесай

Разбиха наркомрежа в Албания, Черна гора, Испания и Италия

Италианските и албанските полицейски сили и правосъдни управляващи през днешния ден, в ранните утринни часове, организираха взаимна интервенция с кодово име " Душа ", в която бяха задържани 38 души за корупция, корист със служебно състояние, пране на пари и интернационалната търговия и са иззети доста количество опиати.

Арестите са осъществени в Албания, Черна гора, Испания и Италия. Те са по разпореждане и съдействие с Албанската специфична прокуратура (SPAK), италианското антимафиотско звено, координационната работа на полицията в Тирана, албанската полиция и Евроюст, оповестява „ Ора Нюз “.
 Иззеха 3 тона кокаин и 11 млн. евро в брой от плантация в Нидерландия Иззеха 3 тона кокаин и 11 млн. евро в брой от плантация в Нидерландия
Полицията в Нидерландия е иззела съвсем три тона кокаин и милиони евро в брой във плантация наоколо до летището Схипхол в Амстердам. Това...

Вземат се и решения заза които се подозира, че произлизат от незаконни или други противозаконни действия на стойност няколко милиона евро.

Сред задържаните в Албания са прокурор във Вльора, шеф отдел " Пътно придвижване " в Главна дирекция на полицията и някогашен заместник-командир на полицията във Фиер.

Акцията следва следствие в границите на интервенциите „ Шеф “ и „ Покрив “, осъществени през 2018 и 2020 година от италианската дирекция за битка с мафията в Бари.

Изявленията на четирима авансово задържани, които са се съгласили да сътрудничат, доста са помогнали при следствието на интервенция „ Душа “.
 Задържаха 1500 кг марихуана в ТИР след гонене Задържаха 1500 кг марихуана в ТИР след гонене
След гонене на наркотрафиканти е арестувана 1500 кг марихуана, скрита в ТИР на митница при " Калотина ". При акцията на полицията и...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР