Италианската полиция е арестувала 25 мафиоти, сред които жена, оглавила

...
Италианската полиция е арестувала 25 мафиоти, сред които жена, оглавила
Коментари Харесай

Заловиха една от малкото жени-кръстници на мафията в Сицилия

Италианската полиция е арестувала 25 мафиоти, измежду които жена, оглавила една от мафиотските семейства в Палермо, откакто брачният партньор й бе наказан на пожизнен затвор, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Мария Анджела Ди Трапани бе разпозната от карабинерите като водещата фигура в един от осемте мафиотски квартала на сицилианската столица.

Ди Трапани и останалите са задържани по обвинявания в участие в незаконна формация, рекет, владеене на крадени артикули, помагачество и подстрекаване. Те са желали пари от локални търговци против " охранителни услуги ".

Жената има предходни присъди за мафиотски закононарушения. През 2008 година е била задържана и наказана на затвор поради посредническата си роля сред своя брачен партньор Салвино Мадония и членове на неговия мафиотски клан.

Жените босове на мафията са нещо рядко, само че не и казус. По-рано през годината Патриция Месина Донаро, чийто брат Матео е най-издирваният мафиотски необут в Сицилия, беше наказана на 14 и половина години затвор, откакто апелативен съд я разгласи за високопоставена фигура на мафията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР