IT мениджърът Моника Страхилова и училищният психолог Христиана Манова са

...
IT мениджърът Моника Страхилова и училищният психолог Христиана Манова са
Коментари Харесай

Колоритната Христиана отпадна от Ергенът след дръзка целувка с Алек

IT мениджърът Моника Страхилова и учебният психолог Христиана Манова са следващите две дами, които трябваше да се сбогуват с Алек Младенов и да изоставен имението на любовта вечно, откакто не получиха роза от най-желания „ ерген “ по време на двете Церемонии, състояли се тази седмица в сантименталното риалити по bTV.

„ Съжалявам, че не можах да те опозная! “, бяха думите на Моника преди сбогуването ѝ с Алек, а той, от своя страна, ѝ отвърна: „ Аз също. Надявам се да намериш любовта. Пожелавам ти шанс! Всичко хубаво! “. „ Съжалявам доста, че си потеглям. С Алек не можахме да скъсим дистанцията. Според мен той е страховит човек. Пожелавам му да откри любовта тук, а може би аз ще я намеря някъде на открито “, разяснява Моника след напускането на имението.

По време на вчерашната Церемония предприемачът избра да се раздели с учебната психоложка Христиана. В последните две вечери двамата имаха опция да се опознаят на няколко усамотения в градината на имението, където „ ергенът “ съумя да открие и ранимата страна на колоритната „ кюстендилска Мадона “. Алек обаче не скри, че дръзкият ход на учебната психоложка намерено да изиска целувка от него и демонстративно да преувеличи пред останалите интимния миг са съумели да го отхвърлен. „ Беше ми извънредно прелестно! “, бяха думите на Христиана при непредвидената за нея разлъка с Алек, а той, от своя страна, ѝ пожела шанс, без да демонстрира страст.

В петия епизод от цифровото продължение на „ Ергенът “ „ След церемонията “ Наум ни среща с Моника, а в шестия – с Христиана. Какво не им доближи, с цел да продължат напред в предаването и да получат роза от Алек – разберете от видеата!

Тази седмица феновете на bTV станаха очевидци на първата „ открадната “ самостоятелна среща в историята на формата у нас, откакто Теа избра да се възползва от привилегията си да „ забие снежнобялата си роза “ в гърба на избраницата на Алек – Маги, и да се появи вместо нея на особено квалифицираното от „ ергена “ сантиментално уединение. В същото време девойките в имението търсеха „ истината за любовта “, дебатирайки на разнообразни тематики, съпоставящи дамите с по-малък и по-голям житейски опит. Победителка в ораторското предизвикателство стана Надежда, която си заслужи покана за груповата среща на идващия ден.

По време на вечерните коктейли Алек съумя да съкрати дистанцията и с Виктория и Мария, с които споделиха докосващи моменти на непосредственост. Нескритият интерес на най-желания „ ерген “ към Маги пък нажежи пристрастеностите в имението до краен лимит, а това стана мотив тя намерено да се опълчи на девойките от „ Шуши груп “, изтъквайки, че с изключение на с опит ги превъзхожда и с хубост и разсъдък.

Своята покана за последваща самостоятелна сантиментална среща получи Надежда, а решението на Барбара да се възползва снежнобялата си роза и да „ открадне “ усамотението ѝ с Алек стана мотив за открит конфликт сред нея и нарочената за „ магьосница “ в имението – Силви. Коя от двете дами – Надежда или Барбара – ще показа деня си само в компанията на Алек, следва да разберем в идващия епизод на „ Ергенът “ по bTV!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР