It has been one hell of a ride. After almost

...
It has been one hell of a ride. After almost
Коментари Харесай

mantuu: Най-после мога да играя моята игра


It has been one hell of a ride.

After almost 1000 days wearing OG colors, it's with heavy hearts that we are letting go of the last founding member of OG CS:GO.

While we may be parting ways, we are happy to know that our histories will forever be linked.

Thank you,.
— OG CS:GO (@OGcsgo)
Матеус " mantuu " Вилчевски описа пред Dexerto за престоя си в състава, аргументите за неговото изпъждане и вижданията му за бъдеще в играта.

" Нямаше диалог, просто degster е по-добър, а аз си потеглям, надявах се да поговорим, в случай че има проблем, само че не се получи ", Геймърът описа по случай неговата подмяна за Абдул " degster " Гасадов. OG се показаха мощно в BLAST Premier Spring Finals с руснака като запаса, до момента в който mantuu бе в карантина, а дни по-късно бе разгласен и контракта с някогашния снайпер на Spirit.

Вилчевски описа, че и при двата водачи Aleksib и nexa, той не е могъл да играе с удобната за него експанзия, а на моменти е бил употребен напълно като съпорт. Това му даде вяра за в бъдеще, когато може би ще откри отбор, с който да играе своята игра, а иронията, че бе сменен точно за нападателен снайперист остава. Полякът загатна, че мечтае за трофей и класиране на Мейджър, било то и с NA тим.

Снимка: HLTV

Йоан Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР