Историята на метъла е пълна със страхотни дуети - Anthrax

...
Историята на метъла е пълна със страхотни дуети - Anthrax
Коментари Харесай

Кои са най-скапаните 5 хеви метъл колаборации

Историята на метъла е цялостна със страхотни дуети - Anthrax и Public Enemy, The Dillinger Escape Plan и Майк Патън, целият албум на Дейв Грол Probot...

" Понякога съдействията са превъзходни прояви на способността на музиката да надвишава понятието за род. Но от време на време са адска панорама на хрумвания, които в никакъв случай не е трябвало да напущат главите на участниците “, споделя Аш Тюб от английската тайфа Sugar Horse.

А ето го и неговия персонален анти-топ 5, оповестен от изданието .
Ози Озбърн и Coal Chamber от 1999 година
Неизвестно е за какво Ози се навива преди 33 години да взе участие в... злополуката на бандата Coal Chamber, наречена Shock the Monkey. Но не мислете, че тук тъпотията е единствено една - на всичкото от горната страна това е кавър на Питър Гейбриъл. Т.е., ненадейно неприятна композиция: хем слаб кавър, хем кофти дует.



Пъф Деди и Джими Пейдж - Come With Me (1998)
Тази колаборация даже стана шлагер около римейка на " Годзила " от 1998 година на режисора Роланд Емерих.

Естествено, това е счупена версия на класиката Kashmir на Led Zeppelin.

Кое - ще кажете - е кофтито? Пеенето на рапъра отвън правилния звук, безусловно ненужната дължина от 6 минути и недостатък... А, и Джимии Пейдж на всичкото от горната страна не участва - с изключение на в надписите.



Damnocracy – Take It Back (2005)
Тази боза е взета от формата на VH1 Supergroup. Знаете по какъв начин е с тв шоутата - може да изкараш яки кинти (справка, фамилното риалити на гореупоменатия Ози), а може и да се орезилиш хубавичко.

Тук се взети 5-има тотално разнородни музиканти (или може би обезверени, шегува се с играта на думи Аш: disparate и desperate): Скот Йън от Anthrax, Себастиан Бах от Skid Row, Джейсън " синът на Джон " Бонъм, Тед Нюджънт и басистът на Biohazard Ивън Зайнфелд.

"... Опряно е оръжие в слепоочията им и им е казано: напишете куп песни.

Резултатът е този. Заглавието споделя всичко ", написа в своя античарт Аш.



Linkin Park/Jay Z – Big Pimpin’/Papercut (2004)
Позалезлите очаквания от 90-те Linkin Park по принцип свиреха нещо, което се назовава кросоувър, т.е. - каша от стилове. Ама чак пък толкова...

Кой ли се е сетил да постави Papercut - ария за депресията и въздействието й върху човешката душeвност върху денс латино бийт? Историята мълчи. Само ушите хващат мазоли.



Metallica/Swizz Beats/Ja Rule - We Did It Again
И в случай че мислите, че по-безвкусно няма накъде - помислете отново. Тоталният победител са Metallica с хипхоп продуцента Swizz Beats и рапъра Ja Rule, които  " го направиха още веднъж... "

Въпорсът е кой има потребност от тази ария. Толкова ужасна - че както споделя Аш - в никакъв случай не е трябвало да бъде записвана. Или най-малко да бъде пъхната като тематичен бонустрак на Some Kind Of Monster.

И тук чичко-паричковците от Холувид не са без виновност - това е саундтрак към Biker Boyz, тъкмо толкоз безумен филм от 2003 година



А за да продухаме слуха (и окото!) - ето от името на Клуб Z и един позитивен образец: по какъв начин би трябвало да се вършат тези неща. Да си спомним с обич за Motorhead и тяхната обичана дамска рокбанда - Girlschool.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР