Историята на 77-годишната сръбкиня Олга Бошкович, която живее в село

...
Историята на 77-годишната сръбкиня Олга Бошкович, която живее в село
Коментари Харесай

77-годишна майка носи болния си син на гръб от 59-години

Историята на 77-годишната сръбкиня Олга Бошкович, която живее в село Мушич, за следващ път потвърждава какъв брой мощна и жертвена е майчинската обич. Тази жена носи парализирания си наследник Предраг на гърба си повече от 50 години.

Мъжът на 59 години и през целия си живот тя го отглежда сама. Бащата на детето избягал незабавно щом научи, че Олга е бременна. Роднините били срещу щерка им да ражда без брачен партньор, само че момичето в действителност желало да стане майка. Олга разбирала, че самото развъждане на дете няма да е елементарно, само че даже не предполагала какъв брой мъчно ще бъде, оповестява svobodnazona.com.

При раждането станало ясно, че момчето цялостен живот ще бъде неработоспособен. Но дамата не ооставила бебето, а го отглеждала в дребната стая, която й дали родителите й. Когато момчето пораснало, Олга почнала да го носи на гърба си в учебно заведение, тъй че той да бъде измежду децата и да се развива.

Минали години и Предраг се трансформирал в мъж, само че майка му към момента го носи. Предложили й инвалидна количка, само че дамата не я взела. Казва, че се оправя сама.

Предраг се научил да прави красиви произведения от дърво с лявата ръка, които по-късно раздава на локални деца и познати. Напоследък на Олга й все по-тежко да носи сина си и да се грижи за семейството. Но най-много е натъжена от обстоятелството, че когато напусне този свят, нейният Предраг ще остане изцяло самичък и никой няма да се нуждае от него.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР