История, подобна на шекспирова трагидия, се разиграва в пловдивското село

...
История, подобна на шекспирова трагидия, се разиграва в пловдивското село
Коментари Харесай

Латиносериала по български с нов епизод! 12-годишна към своя изнасилвач Евгени: Невинен си! Мама ме наби!

История, сходна на шекспирова трагидия, се разиграва в пловдивското село Маноле. 25-годишен юноша отг селото бе задържан, откакто 12-годишно момиче от селото и майка й подали тъжба, че дребната е била изнасилена. Разговор в месенджъра на Facebook обаче разкрива обстоятелства, които уличават момичето в неистина. Задържаният юноша се свърза с TrafficNews.bg и описа, че в никакъв случай не е докосвал малолетното момиче. 
Той е бил задържан предходната седмица след сигнал от майката на момичето до полицията. Родителите разказали, че момичето и възлюбеният й са се срещнали във Facebook. След дълги диалози между тях, младежа я поканил да се видят в постройка до ресторант " Дъбака " в Маноле, където правил секс с нея.

Момичето било девствено. Продължила да контактува с насилника във фейсбук и в понеделник той й определил втора среща. Малолетната госпожица се пробвала да се измъкне от къщи към 20 часа, само че майка й я засякла и я попитала къде отива. Момичето почнало да лъже, само че откакто майката я притиснала, тя разказала за случилото се. Тогава дамата подала тъжба в полицията.

25-годишният мъж обаче изрично отхвърля и се кълне, че даже не е докосвал ученичката. Тя била влюбена в него и непрекъснато търсела контакт с него.

В чата посред им във Facebook, след ареста на младежа, тя признала, че е излъгала майка си, тъй като „ доста я е била”. Тя излъгала и за първият й път, в който е имала полови прекарвания.

„ Мама ме накара да кажа по този начин. Много те обичам и мислих, че в случай че излъжа ще ми разрешат да съм с теб”, написа момичето.

Двамата са се виждали единствено веднъж, покрай болничното заведение в града и то за 5 минути. Момичето е било захласнато от мисълта за младото момче и непрекъснато го търсела и му пишела.

На края на диалога момичето дала обещание да си признае. А сред краткотрайно поради ареста и обвиняванията младежът е на път да загуби фамилията си, защото жена му е поискала бракоразвод.

Той даде на TrafficNews.bg целият диалог, извършен с 12-годишната госпожица:













Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР