История, която доказва, че е напълно възможно да срещнеш любовта

...
История, която доказва, че е напълно възможно да срещнеш любовта
Коментари Харесай

Тя забременява в „Ергенът“, но губи бебето! 8 г. по-късно са щастливи родители на 3 деца

История, която потвърждава, че е изцяло допустимо да срещнеш любовта в риалити формата

Джейд взе участие в американската версия на „ Ергенът “* и по-точно в 19-и сезон на риалити предаването. Тогава тя се класира четвърта и не съумява да откри любовта. Танер пък взе участие в сезон 11 на женската версия на „ Ергенът “, която в Съединени американски щати се назовава „ The Bachelorette ”. И той не намира сродната си душа. Но двамата се срещат в идващото издание на риалити формата, което е сборно и наречено „ Bachelor in Paradise “ – то събира предходни участници от двете риалити излъчвания „ Ергенът “ и „ The Bachelorette “.

Двамата се харесват незабавно, оставайки някак настрани от другите двойки в предаването. И до момента в който камерите се концентрират върху интригите, тяхната обич пламва и Танер предлага брак на Джейд едвам няколко седмици след началото на риалити формата. Тогава всички считат, че това е преждевременно решение, само че ето ги двамата няколко години по-късно – щастливи, влюбени и родители на цели 3 деца.

След края на сезона на " Bachelor in Paradise " Танер знае, че желае да бъде с Джейд вечно. " Това, което имаме, коства доста повече от един милион рози ", споделя той, когато предлага брак на обичаната си. " Обичам те, Джейд, и желая да продължа да те обичам до края на живота си. "

Няколко години след края на предаването, което ги събира, двамата признават, че Джейд е забременяла, до момента в който към момента снимали, само че по-късно пометнала. Тя споделя, че цялото прекарване ги е сближило още повече.

По-малко от година след запознанството им Танер и Джейд се женят – през януари 2016 година Естествено камерите на „ Ергенът “ са там и снимат, а церемонията е излъчена по известната американска телевизия ABC месец по-късно - тъкмо за Деня на влюбените.

Телевизионната двойка стартира да строи своя дом на фантазиите в Канзас Сити, откъдето е родом Танер.

Година по-късно, през август 2017 година, се ражда първото им дете – дъщеричка на име Емерсън, или Еми, както я назовават на галено.

След съвсем три години в Канзас Сити Джейд и Танер се реалокират в Калифорния през декември 2018 година Второто им дете се ражда през юли 2019 година в новия им дом в Сан Хуан. Младата майка мислела, че има задоволително време да стигне до болничното заведение, когато почнала да ражда и синът им Брукс се родил в гардеробната на къщата.

По-малко от година след раждането на Брукс, през май 2020 година, телевизионната двойка афишира, че третото им бебе е на път и ще се роди през ноември. Джейд признава в Инстаграм, че е чудноват миг да си бременна на фона на пандемията от ковид, само че прибавя:

" Въпреки че този миг има своите минуси, ние сме признателни и разчувствани за това бебе. Наистина имам вяра, че бебетата, които се раждат през това време, са тук по специфична причина. Изключително сме щастливи да обичаме още едно бебе, да дадем на Еми и Брукс още едно братче или сестриче! “

The Bachelor ( “Ергенът ”) е американска мултимедийна риалити поредност за романтика и връзки, която се излъчва в 31 страни по света и стартира с телевизионния риалити формат The Bachelor през 2002 година Сега включва голям брой спомагателни телевизионни планове, подкаст, уеб страница и други Българската версия по лиценз на Warner Bros. се излъчва от 2022 година по bTV. До момента у нас са осъществени 2 сезона на предаването.

Btv.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР