Истинско момиче със съдбата на детето от джунглата Маугли е

...
Истинско момиче със съдбата на детето от джунглата Маугли е
Коментари Харесай

В апартамент на ужасите откриха истинско дете Маугли, скимтящо сред купчина буклуци

 Истинско момиче със ориста на детето от джунглата Маугли е намерено от московските управляващи в апартамент на ужасите – скимтяща измежду купчини отпадъци. Нейното име е Люба. Ужасяваща история на момичето, което съветските медии кръстиха на героя на Ридиър Киплинг Маугли, потресе цяла Русия, тъй като Люба не може да приказва, издава единствено нечленоразделни звуци.

Тя не може да се храни и се опасява се от водата. Люба има признаци на анорексия. Когато я разкрили, спасителите й дали вода. Момиченцето небрежно изпило 2 чаши. Когато я приели в болничното заведение, лекарите се разплакали при типа на детето. С старания я предиздвикали да легне на леглото. В жилището дребната спяла единствено на пода, измежду купчините с отпадъци. Люба е извънредно мнителна към хората – разбираемо, откакто различен човек с изключение на майка си не е виждала, написа в. " Дейли мирър ", представен от Лупа.

Около вратлето на изтощеното дете, съвсем врязан на шията, имало… ластик за коса. Според психолозите родната майка на детето наподобява изцяло естествена. Ирина Гаращенко е жена на 45 години, безработна.

Апартаментът на ужасите се намира в покрайнините на Москва. Съседите знаели, че Ирина има проблеми с заплащането на наема. Питали майката за какво от жилището се разнася неприятна миризма. Тя им отговаряла, че има проблем с тръбите за канализацията и това им било задоволително като пояснение. Майката към този момент е задържана.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР