Истински кошмар е преживял 89-годишен мъж в дома си в

...
Истински кошмар е преживял 89-годишен мъж в дома си в
Коментари Харесай

20-годишен преби почти до смърт старец в село Лозенец, за да го ограби

Истински призрачен сън е претърпял 89-годишен мъж в дома си в село Лозенец.
Той бил атакуван от 20-годишен юноша, който го е пребил грубо. След като си отишъл потърпевшият самичък се обадил за помощ. 

" Приет е в лечебното заведение с множество травми по главата и гръдния панер. Има и счупвания на лицеви кости, разкъсно-контузни рани по ръцете ", сподели заместник-директорът на болничното заведение доктор Валентин Вълчев.

Извършителят е открит и арестуван към среднощ нощес. Повдигнато му е обвинение за обир. Спрямо него следва да бъде поискана най-строгата мяка за неотклонение „ задържане под стража “, сподели заместник-ръководителят на Районната прокуратура Недко Русев.

" Нападението е станало на 9 август денем в дома на Панайот Димитров ", описа кметът на селото Динка Караиванова. Задържан е 20-годишният Валентин Вичев, също от селото, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Това е третият случай, в който младежът влиза в домове на възрастни хора ", разказа още тя. „ Той е с една присъда, но беше условна, пробация. Подписваше се тук при мен, мислехме си, че към този момент стартира да се поправя.

Това е грубо, цялото село е потресено. Възрастните хора таман си получиха пенсиите в понеделник. Сега се опасяват, не зная по какъв начин да ги успокоя. Не желаеме да го пускат изобщо. По бързата процедура да се организира делото “, прикани Караиванова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР