Истински Дон Жуан се оказа неверният съпруг на Мисис Баба

...
Истински Дон Жуан се оказа неверният съпруг на Мисис Баба
Коментари Харесай

Още за забежките на Дон Жуанът от Стрелча: Мъжът на „Мисис Баба” свалял и Рени

Истински Дон Жуан се оказа погрешният брачен партньор на „ Мисис Баба ” Дони Василева. Секс аферите и идният бракоразвод на някогашния кмет на Стрелча Стойно Чачов се трансфораха в тематика №1 за жителите на дребното градче. Дни преди Коледа 50-годишната русокоска инцидентно попаднала на чатове на Стойно с други дами и по този начин схванала, че през последните 4 години той е водил двойнствен живот. А изненадите не стопират, видя HotArena.

След като схванала за изневерите му, Дони вдигнала вманиачен скандал и изхвърлила багажа му. За възмездие тя направи обществени извънбрачните му чатове в обществените мрежи в първия ден на Новата година и по този начин панаирът стана още по-пикантен. 44-годишният любовчия нямал различен избор, с изключение на да се върне с подвита опашка при родителите си в Стрелча. Така като се изключи че безславно завърши с кметската си кариера, откакто през 2019 година бе отхвърлен от поста поради корист със служебно състояние, Чачов ще постави край и на брака си. За плейбоя със слаби ангели угасват и светските прожектори, под които се намърда с помощта на известната си брачна половинка.

След обществения срам, Дони и Стойно въпреки всичко съумели да се договорят наранената русокоска да не вади на показ кирливите му ризи. Двамата подали искова молба за бракоразвод по взаимно единодушие, а разтрогването на брака им след подписаното съглашение щял да бъде реалност единствено с едно правосъдно съвещание най-късно до 2 месеца, научи „ Уикенд ”. Двамата нямали общо имущество, нито пък общи деца и това доста улеснявало развода им.

Плейбоят Стойно забелязал красивата Дони през 2017 година и направил първата крачка към запознансвото им. „ Мисис Баба ” се изявавала и като текстописка, по тази причина Чачов издирил профила й в обществените мрежи и й предложил да напише химн на Стрелча. От дума на дума пламнала любовта им. Изненадващо, два месеца след запознанството им Дони получила предложение за брак. Пет месеца след първата им среща те си споделиха „ да ”, която бе отразена от всички всемирски медии. Сватбата бе вдигната на брега на морето, в известния хотел „ Дюн ” в Слънчев бряг, вдигнат от Мая Илиева. Според осведомени, масрафа коствал над 60 000 лв. и бил заплатен от Стойно, който по това време, бидейки кмет на Стрелча, имал много пари – евентуално от далавери и рушвети в другояче бедната община.

Покрай брачната половинка си и Стойно навлезе в светския живот у нас и стана обществено прочут в медийното пространство. Благодарение на брака си с Дони, Чачов бе чест и мечтан посетител на съвсем всички всемирски събития. Красавицата пък постоянно организираше благотворителни начинания и концерти за родната му Стрелча, в които се събираха средства за сираците и полусираците в общината и спомагаше да подвига рейтинга му.

Още преди да се задоми за русокосата хубавица, шавливият Чачов харесвал съумели и известни дами. Интересите на Стойно постоянно били ориентирани към по-възрастни от него дами, описват осведомени с предишното му. Преди да каже „ да ” на 6 години по-голямата от него Дони, Чачов е предложил секс услугите си и на фолк певицата Рени. Изпълнителката имала концерт в дребното градче до Пазарджик. След като изпяла песните си, сексапилната певица била сюрпризирана от Чачов. Палавият градоначалник провел в нейна чест изтънчен коктейл и недвусмислено почнал да й загатва, че желае освен това. Рени обаче въобще не била на любовна вълна и тактично отбила мераците му, описват стрелчани. Фолк дивата дипломатично се измъкнала от секс офертата му. Певицата отказала на мераците му да я вкара в леглото си с обяснението, че доста бърза поради друго присъединяване. Много скоро по-късно му се усмихнал шанса с Дони Василева.

Бившата възлюбена на злощастния началник на „ Топлофикация ” Вальо Топлото била много апетитна партия за него. Красивата русокоска имала проспериращ частен бизнес и живеела сносно. Уви, любовчията Стойно не укротил мераците си даже след сватбата им преди 4 години. В първите часове на Новата година Дони хвърли същинска бомба, разкривайки за двойнствения живот на Чачов. Носителката на две трофеи от състезания за хубост – „ Мисис Баба България ” през 2015 година и „ Мисис Баба Вселена 2016 ” изобличи брачна половинка си, че е въртял паралелни извънбрачни връзки с други дами. Оказа се, че противниците на Дони са колежки на нейния мъж. Наранената хубавица била още по-огорчена от обстоятелството, че любовниците му напълно не са първа младост, някои от тях омъжени, с деца и внуци.

След сватбата си през 2017 година Чачови живеели в първокласния апартамент на Дони в София. Заради уговорките си в общината в Стрелча, Стойно пътувал по няколко пъти седмично до дребното градче, където живеят родителите му. Там се срещал с безчетните си метреси.

В негова отбрана обаче стрелчани споделят, че той постоянно си е бил по тънката част и ревностната Дони била чудесно осведомена с този факт. „ Явно внезапно го разлюби, когато Стойно остана без пари. Като кмет разполагаше с много, очевидно въртеше далавери и парите безусловно извираха. След като го отстраниха от поста обаче, финансовия поток пресъхна. Е, „ Мисис Баба ” устоя към година и реши, че не й би трябвало голтак. А другояче той й кръшкаше от първия ден на запознанството им и е наивно да считаме, че единствено тя не знаеше това ”, споделя другарка на омаскарения Чачов, написа Уикенд.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР