Истинската причина за смъртта на Мерилин Монро, една от най-големите

...
Истинската причина за смъртта на Мерилин Монро, една от най-големите
Коментари Харесай

Убили Мерилин Монро заради секретни доклади?

Истинската причина за гибелта на Мерилин Монро, една от най-големите икони на международното кино, постоянно е била обгърната във всевъзможни мистерии и конспирации, с множеството от които като че ли наложително участва името на 35-ия президент на Съединени американски щати Джон Ф. Кенеди, написа novini.bg.

В последната си книга, озаглавена " Дневникът на мистериите: НЛО конспирации и загадъчната гибел на Мерилин Монро ", журналистът и уфолог Ник Редферн твърди, че 36-годишната актриса е била убита, тъй като около връзката си с Кенеди е била осведомена с елементи от секретни отчети на държавното управление, отнасящи се точно до неидентифицираните летящи обекти.

По думите на Редферн сюжетът със свръхдозата е бил напълно фиктивен от Централно разузнавателно управление на САЩ. Той разяснява още, че тя е била убита, тъй като освен е знаела за отчетите за НЛО, само че и за " странните същества, които били държани в някои от военните бази ".

Това не е първата сходна книга, в която доминират главно тайни теории за връзката сред Монро и Кенеди и ролята на тайните служби по това време във взаимоотношенията им, напомнят международните организации.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР