Истинска гавра преживя в шоуто „Маскираният певец” водещият Васил Василев-Зуека

...
Истинска гавра преживя в шоуто „Маскираният певец” водещият Васил Василев-Зуека
Коментари Харесай

Гавра със Зуека и жена му в Маскираният певец

Истинска подигравка претърпя в шоуто „ Маскираният певец” водещият Васил Василев-Зуека и жена му Ани, видя Hotnews.bg . Тя безогледно бе наречена мечка и даже „ Баба Меца” при диалог сред Зуека и другия водещ Димитър Рачков.



След като в ръцете им попадна плюшена играчка, Зуека показа, че щерка му към момента заспива в плюшено мече, макар че към този момент е студентка в чужбина. Рачков подхвана тематиката и непосредствено разгласи, че и Зуека спи с мечка в леглото, очевидно имайки поради пълничката Ани, брачната половинка на Васил Василев. Василев продължи да се смее, очевидно по инерция, само че сигурно жена му не е останала удовлетворена от грубата хумореска по неин адрес.

Иначе в разгара на първия сезон на „ Маскираният артист “, публиката избра да разкрие самоличността на още една известна персона, която всички позодираха. Зрителският избор дефинира да падне маската на Пеперудата. Въпреки безупречното осъществяване на песента Ain’t nobody на Chaka Khan, надарената певица Прея бе принудена да смъкна красивата си маска.

Това е най-любимият формат, в който съм взела участие до момента. Изключително занимателно шоу за присъединяване. Може би се дължи на обстоятелството, че зад маските можем да се раздаваме, като че ли никой не ни гледа. Освен това ми беше доста занимателно да следя шоуто и като фен. Мисля, че имам ориентир, само че не съм сигурна кой се крие зад останалите маски.

Само знам, че това предаване е велико” - с усмивка показа Прея. Водещите се поинтересуваха дали Прея е съумяла да скрие тайната за своето присъединяване в „ Маскираният артист “, на което тя отговори: „ Аз съм доста неприятна в това да неистина, тъй като не обичам да го върша. Обаче този път се вживях в ролята и лъгах на пакост. Тази вечер споделих, че съм в Монтана. Приятелят ми е от там и е ужасно оправдание. “
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР