Истинска еуфория настана при появата на дуото Modern Talking Reloaded

...
Истинска еуфория настана при появата на дуото Modern Talking Reloaded
Коментари Харесай

Модърн Толкинг се глезят на СПА в София

Истинска еуфория настана при появяването на дуото Modern Talking Reloaded в турския холдинг Рамада през вчерашния ден. По покана на тв водещия Ник Щайн световноизвестните му другари Модерн толкинг рилоудед гостуваха първо в Гърция, където той е притежател на радио станция с обсег от 21 острова, включително Крит,Родос,Халкидики,Санторини, Миконoс и други.

Радио Никита се излъчва на британски и немски и е самобитен справочник на туристите в слънчевата ни съседка и Средиземно море. Ник Щайн е и тв водещ и продуцент на “Четвърта власт” по телевизия Евроком,където звездното дуо Modern Talking Reloaded бяха специфични посетители и дадоха мощен старт на новия тв сезон.

Телефоните на малкия екран прегряха от позвънявания и въпроси, незабавно по-късно звездните изпълнители- любимци на всички генерации се отдадоха на азиатски спа удоволствия. Виктория Кесаровска посрещна в своята перла на СПА Храма Виктория СПА своите любимци от детството Modern Talking Reloaded. “За мен бе едно същинско наслаждение да посрещна в свои води любомците на всички генерации - Modern Talking Reloaded.

Подготовихме особено за тях 3 часов релакс във ВИП апартамент и процедури от “Хамам” - масаж със сапуненена пяна,навремето турските султани са го правили един път в седмицата и обичаен балийски масаж от остров Бали. “ показа пред медиите притежателят Виктория Кесаровска.

По време на гостуването си в България неразделно до легендите бяха Ник Щайн, Симона Моллова - формален представител на Modern Talking Reloaded за Балканите и известния пиар Атанас Лазаров.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР