Истина е, че външният вид е много важен, но някои

...
Истина е, че външният вид е много важен, но някои
Коментари Харесай

Френски ресторанти настаняват гостите си според техния външен вид

Истина е, че външният тип е доста значим, само че някои хора в действителност се набиват на очи и вършат изключително усещане единствено по метода, по който наподобяват, оповестява Express.

Двама някогашни чиновници в два първокласни френски ресторанта упрекнаха своите предходни работодатели в това, че настаняват гостите си въз основата на облеклото и външния им тип.

" Добре облечените гости би трябвало да се слагат на хубави и видни места, където да бъдат видени от всички ", гласяла наредбата, " до момента в който по-обикновените и неприятно облечените посетители наложително би трябвало да се слагат в ъглите надалеч от очите на останалите ".

Двата ресторанта, упрекнати в този тип неприятна процедура, са ситуирани в стратегически значими региони на Париж - Le Georges е до центъра " Помпиду ", а Cafe Marly се намира покрай Лувъра. тяхната маркетингова тактика била основана значително на " вярното " настаняване на клиентите. В случай, че някой от чиновниците на заведенията за хранене сбърка и постави грозновати гости на положително място, незабавно последвало порицание от вида на " Какво вършат тия муцуни на тази маса? Тук всеки може да ги види, а това е неприятно за имиджа! "

Единственото изключение били известните клиенти, които получавали положително място без значение от външния си тип.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР