Истерията на лидерите на ЕС относно новите условия на плащане

...
Истерията на лидерите на ЕС относно новите условия на плащане
Коментари Харесай

Газовият маньовър на Запада - прогноза

Истерията на водачите на Европейски Съюз по отношение на новите условия на заплащане на нашия газ е неразбираема. Компаниите от Европейски Съюз ще заплащат за газ в долари и евро. За тях нищо фундаментално не се трансформира. Единственото „ стеснение ” за Европейски Съюз е, че схемата за заплащане на газ нарушава наложените против нас наказания. Глупости, това не е проблем. Нашите доставки на газ за Полша и България обаче са спрени. Газовата война стартира.

Формално еврокомисарите ни победиха, принудиха ни да стартираме газова война. За нас беше доста желателно те да стартират войната. Но има и друга версия за тези събития.

За Запада и на първо място за международното англосаксонство, Китай е гибелен зложелател. Най-лесният метод да го смажете е като му ограничите международните запаси. Един от най-лесните способи да се откаже той от петрола и газа са международните цени на газа от 700, на петрола от 170, а в Съединени американски щати и Русия по 100.

Именно тази скица стартира да ползва международното англосаксонство (Западът) в средата на предходната година. Без сериозна причина международната цена на газа се изкачи до небесни височини.

Можете да измислите 1001 аргументи за това събитие. Например фирмите не вложиха в нови газови залежи. Така че това също е под контрола на Запада. Неговите компании не вложиха, а китайците нямаха право да влизат в нови депозити.

Как се реализира първият стадий от придвижването към " газ на 700 и нефт на 170 " е тъмна материя. А вторият стадий ще се осъществя по-лесно от всеки път. Европейски Съюз в действителност ще спре да купува нашия газ. В резултат на това размер газ, съпоставим със 100 милиарда кубически метра, ще бъде „ заключен “.

Този, който доставяхме за Европейски Съюз по газопроводи. Европейски Съюз ще го размени с полутечен природен газ -LNG. Цените на LNG ще стигнат до фантастични равнища. Но международното англосаксонство има по-коварна опция. Той може да провежда изключителни доставки на LNG за Европейски Съюз.

За информация: „ Китай усили вноса си на полутечен природен газ с 12 милиона тона до 79 милиона тона, изпреварвайки Япония, с цел да стане най-големият вносител на LNG в света. Ако Китай бъде заставен да заплаща " спомагателни " 1000 $ на звук за LNG, това ще бъдат 79 милиарда $ годишно. Значителен принос за намаляването на неговите конкурентни преимущества.

Загубите ни ще са дребни. Недоставяният за Европейски Съюз газ ще остане в нашите залежи. Цената на производството на газ леко ще се усили.

Властите на Русия естествено интензивно, само че не обществено, поддържат това деяние на международното англосаксонство. Китай като международен хегемон е гибелен за нас. Ние към този момент се превърнахме в негов суровинен придатък. До края на предходната година доставяхме петрол и газ за стотинки, доставяхме ток за стотинки.

Ние доставяме сурови морски блага. Дори доставяме сено. А нашите аграрни стопанства се борят да доставят храна на Китай. Цялата вяра е в международното англосаксонство, че то ще ни освободи от тази орис.

Превод: СМ

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР