Испанският тенисист Рафаел Надал отложи завръщането си на корта след

...
Испанският тенисист Рафаел Надал отложи завръщането си на корта след
Коментари Харесай

Завръщането на Надал се отлага - пропуска и турнира в Монреал

Испанският тенисист Рафаел Надал отсрочи завръщането си на корта след травмата, която го принуди да се откаже на полуфиналите на шампионата от Големия шлем " Уимбълдън ". Тогава той получи скъсване на коремен мускул.

Надал планираше да играе на конкуренцията от сериите " Мастърс " в Монреал (Канада) сред 8 и 14 август, само че още веднъж е изпитал болки и няма да рискува с присъединяване си.
 Победният рейд на Александър Лазаров в Румъния завърши
Победният рейд на Александър Лазаров в Румъния завърши

Отпадна на 1/4 финалите

" По време на ваканцията ми и последвалото възобновяване на тренировките всичко вървеше добре в последните седмици. Преди 4 дни обаче, когато упражнявах сервиса си, както и през вчерашния ден, усетих лек дискомфорт ", разгласи Рафаел Надал в профила си в обществената мрежа Туитър.

" Заедно с екипа ми взехме решение да не пътувам за Монреал и да продължа да се приготвям без да избързвам. Искрено благодаря на шефа на шампионата Южен Лапиер и целия екип за разбирането и поддръжката, която постоянно са ми показвали, и през днешния ден не беше изключение ", добави Надал.

" Надявам се още веднъж да играя в Монреал. Това е шампионат, който обичам и съм печелил 5 пъти пред аудитория, която постоянно ме е приветствала. Нямам избор, би трябвало да бъда рационален на този стадий и да мисля за здравето си ", написа още испанецът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР