Испанският и европейски шампион Реал Мадрид е отхвърлил възможността да

...
Испанският и европейски шампион Реал Мадрид е отхвърлил възможността да
Коментари Харесай

Реал Мадрид категорично не иска обратно Роналдо

Испанският и европейски първенец Реал Мадрид е отхвърлил опцията да си върне Кристиано Роналдо, откакто нападателят се е предложил на някогашния с и клуб. Футболистът на Манчестър Юнайтед евентуално ще си търси нов клуб през януари след скандалното изявление пред журналиста Пиърс Морган, в което атакува непосредствено шефовете на клуба от семейство Глейзърс и мениджъра Ерик загар Хаг.

„ Червените дяволи "  в момента търсят най-подходящия метод да освободи Роналдо от контракта му, който е до края на сезона. След изявлението си Кристиано пътува до Катар за Световното състезание с Португалия и се допуска, че се е предложил на „ Лос Бланкос “. Смята се, че той е оповестил, че е подготвен да подпише кратковременен шестмесечен контракт на „ Сантиаго Бернабеу “.

Въпреки това, „ Marca “ твърди, че Реал Мадрид няма никакво предпочитание да притегля играчи през януарския трансферен прозорец. Отборът на Карло Анчелоти може да остане без нападателя Карим Бензема, откакто той се отдръпна от националния отбор на Франция в Катар заради травма. 34-годишният футболист завоюва „ Златната топка “ тази година, откакто впечатляващото му показване оказа помощ на столичани да завоюват Шампионската лига и Ла Лига.

Роналдо игра за Реал Мадрид до 2018-а година, откакто напусна Манчестър Юнайтед през 2009-а година. Той прекара девет сезона с испанския отбор, където се трансформира в същинска легенда и завоюва всеки вероятен трофей.

Откакто напусна Мадрид, кариерата на Роналдо потегли надолу. Той игра три години за Ювентус, преди да се върне назад на „ Олд Трафорд “ предишния сезон. Португалецът стана голмайстор на клуба през предходната акция, само че през този сезон той е по-често запаса под управлението на Тен Хаг.

Real Madrid ‘SNUB Cristiano Ronaldo transfer’ after wantaway Man Utd star offered himself to former club
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР