Испанската прокуратура иска колумбийската певица Шакира да бъде осъдена на

...
Испанската прокуратура иска колумбийската певица Шакира да бъде осъдена на
Коментари Харесай

Испанската прокуратура иска осем години затвор за Шакира

Испанската прокуратура желае колумбийската певица Шакира да бъде наказана на осем години и два месеца затвор за укриване на налози, оповестяват Франс прес и в. "Паис ".

Според испанския ежедневник надзорният орган е изготвил обвинителен акт, в който желае и санкция от 23 милиона евро по обвинявания против изпълнителката в шест закононарушения против държавния бюджет.

Шакира преди този момент отхвърли съглашение с прокуратурата, което би помогнало да се избегне правосъден развой.

Певицата е обвинена в закононарушения, свързани с неплащане на налози в интервала сред 2012 и 2014 година Общата сума възлиза на 14,5 милиона евро. Прокуратурата твърди, че колумбийската певица е живяла през по-голямата част от времето в Барселона, поради връзката й със бранителя на едноименния испански футболен клуб Жерар Пике.

Четиридесет и пет годишната певица, същинското име на която е Шакира Рипол, е известна освен като певица, само че и като създател на песни, танцьорка, музикален продуцент, хореограф и модел. Тя е считана за един от най-изявените латиноамерикански реализатори, постигнала триумф както на испаноговорящия, по този начин и на англоговорящия музикален пазар.

Шакира има звезда на Алеята на славата в Лос Анджелис. Колумбийката е считана и за един от най-продаваните реализатори на всички времена.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР