Испанската националка Джени Ермосо обвини президента на футболната федерация Луис

...
Испанската националка Джени Ермосо обвини президента на футболната федерация Луис
Коментари Харесай

Джени Ермосо обвини в сексуално посегателство президента на футболната федерация

Испанската националка Джени Ермосо упрекна президента на футболната федерация Луис Рубиалес в полово посягане като продължение на сагата с целувката след финала на международното състезание, извоюван от иберийките.

Причината е че Рубиалес е долепил устните си до тези на Ермосо без нейното единодушие, оповестиха от испанската прокуратура.

Рубиалес, който краткотрайно е отхвърлен от поста в испанската футболна федерация, целуна Ермосо по устните по време на церемонията по награждаването, откакто Испания победи Англия и завоюва купата на 20 август в Сидни, Австралия.

Той настояваше, че целувката е била по взаимно единодушие, само че съгласно хората на Ермосо това не е правилно.

По време на церемонията по връчването на медалите испанските футболистки бяха наградени от президента на ФИФА - Джани Инфантино. Те получиха обятия и от испанската кралица Летисия и принцеса София.

До тях беше и Рубиалес, който посрещна доста от футболистките с огромна прегръдка и целувка по бузата. Той направи същото и с Ермосо, само че най-после постави ръцете си на тила ѝ и я целуна по устните.

Във видео, оповестено в обществените мрежи след края на шампионата, Ермосо споделя " Не ми хареса, само че какво да направя ".

" Чувствах се уязвима и жертва на импулсивно, сексистко, не на място деяние без каквото и да е единодушие от моя страна ", сподели футболистката. " Иначе казано, не бях уважавана. "

Случката провокира огромен отзив в обществените мрежи в Испания и даже прерасна в митинги в поддръжка на футболистката.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР