Испанец на име Хавиер твърди, че е заседнал в бъдещето

...
Испанец на име Хавиер твърди, че е заседнал в бъдещето
Коментари Харесай

Пътешественик във времето твърди, че е заседнал в 2027 г. след апокалипсис. Праща видеа оттам...

Испанец на име Хавиер твърди, че е затънал в бъдещето или по-точно в 2027 година

Мъжът споделя, че се събудил в болница във Валенсия на 13 февруари 2027 година От тогава не бил виждал нито един жив човек към себе си. Испанецът счита, че се е случило нещо извънредно и че хората по една или друга причина са изчезнали, или че е настъпил апокалипсис. Смята, че в случай че не е единственият, то най-малко е един от дребното оживели на Земята. 
Respuesta a @ <3
Въпросният мъж снима видеа по какъв начин слиза в метрото и там няма жива душа, посещава главните забележителности на Мадрид, където по някаква причина няма опашки. Дори на голямото летище Хавиер някак си необичайно се оказва безусловно самичък. 

Ако не вярвате, вижте сами прякора на мистериозния човек в мрежата: unicosobreviviente. „ Идвам от 2027 година и съм самичък на света “, написа под профилната му фотография в TikTok. На клипчетата в обществената мрежа мъжът се разхожда из пустите улици на Валенсия, кара колелото си и даже играе покер самичък в казиното.

Todo al 27

Дали е затънал в капан на времето и не може да се измъкне от него, или всичко е някаква странна и необяснима смешка, няма по какъв начин да знаем. Факт е обаче, че това, което испанецът споделя на профила си, наподобява изцяло действително. 

Феновете на блогъра обаче се чудят по какъв начин след световна злополука той има интернет и по какъв начин е допустимо да има електричество в комерсиалните центрове и музеи, които посещава. 
Responder a @osky_63
Макар втората част от въпроса им да остава без отговор, Хавиер изяснява съществуването на интернет с уверението, че във Валенсия има четири портала, които обезпечават връзка сред сегашното и бъдещето и той употребява точно тях.

С видеата си блогърът ни демонстрира един напълно друг свят – без тапи и опашки, без тълпи от хора или безпорядък по пътищата, свят с чиста природа и животни. А дали ще вярвате, или не на Хавиер и неговата история, изборът е ваш. 
Responder a @nenav_10.0

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР