Исландската красавица Асдис Ран прекарва доста време в България и

...
Исландската красавица Асдис Ран прекарва доста време в България и
Коментари Харесай

Ледената кралица впечатлена от България, страхува се за родната си Исландия

Исландската хубавица Асдис Ран прекарва много време в България и сега е в София, като показа в обществените мрежи гледната си точка във връзка с ограниченията, взети от държавното управление в битката с ковид и обстановката у нас.

Асдис Ран споделя, че е от " доста дни в изолираност " в нашата столица и е впечатлена от метода, по който страната ни се бори с пандемията от COVID-19. Блондинката прави съпоставяне с родината си Исландия, където, по всичко проличава, отношението към тази рецесия не е толкоз съществено.

View this post on Instagram
A post shared by IceQueen Official ~ Ásdís Rán (@asdisran) on Mar 22, 2020 at 2:50pm PDT

" Трябва да кажа, че съм впечатлена. Защото още когато инфектираните бяха под 10 затвориха всичко - учебни заведения, на процедура всичко без аптеки и супермаркети. В Исландия през днешния ден към 600 души са инфектирани с вируса и все пак съвсем всичко е позволено, към момента отворени са учебни заведения, питейни заведения, компании... има дребна възбрана за събирания на над 100 души и се опасявам, че нещата ще излязат от надзор ", написа исландката, като показва " странните леки закони " в родината й, спрямо другите страни в Европа. " Моля, продължавайте да спасявате хора и останете изолирани... ", приключва Асдис Ран, която е добавила и две свои фотоси към обявата в Instagram и Фейсбук.

Ледената кралица, както още е известна Асдис Ран Гунардотир, стана известна у нас преди години, по време на престоя на исландския футболист Гардар Гунлаугсон в ЦСКА.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР