Искате ли да знаете дали сте министър в кабинета на

...
Искате ли да знаете дали сте министър в кабинета на
Коментари Харесай

Искате ли да знаете дали сте министър в кабинета на Мария Габриел?

Искате ли да знаете дали сте министър в кабинета на Мария Габриел? Шегаджии сътвориха ministarlisam.com – уебсайт, на който може да ревизирате дали сте номинирани.

Разбира се, мотивът за майтапа е обстоятелството, че Мария Габриел показа план за държавно управление, който обаче не беше координиран с Политическа партия. Вкарани в листата без тяхното единодушие, 11 от издигнатите за министри си направиха самоотвод.

На уеб страницата ministarlisam.com се напомня, че на 19 март парламентарната група на ГЕРБ е внесла мандат за сформиране на държавно управление

Отбелязано е и, че президентът Румен Радев приел мандата. На идващия ден обаче част от препоръчаните за министри декларирали, че изобщо не са се съгласявали да бъдат такива.

“Проверете по-долу дали вие не сте били препоръчани като министър в мандата, както и дали към момента сте в него, както и дали инцидентно сега не сте министър на нещо ”, приканват от новия уебсайт.

Има празно място, в което може да напишете което и да е име, с цел да ревизирате дали то е в листата с министри сега или е измежду номинираните от Габриел.

Ако резултатът е негативен, тогава отговорът е:

„ Вие не сте министър, може би идващия път? Може да се абонирате и при последващи мандати, в случай че инцидентно сте министър да ви кажем. ”

Иначе изпод на електронната страница има и следната занимателна забележка:

*Ние се опитваме да поддържаме колкото се може по-съвременен лист с министри и оферти, само че даже на нас ни е мъчно. Моля имайте схващане, в случай че ви кажем, че сте или не сте министър и това се промени след 2 часа. “

Източник: 24 часа
Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News  

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР