Искате да влезете в добра форма за лятото? Следвайте няколко

...
Искате да влезете в добра форма за лятото? Следвайте няколко
Коментари Харесай

Диетоложка предлага основни стъпки за отслабване

Искате да влезете в добра форма за лятото? Следвайте няколко съществени стъпки за битка с непотребните килограми, препоръчани от английска диетоложка, представена от в. "Дейли остарял ".

"Ако се каните да поемете по пътя към отслабването, е по-добре още през днешния ден здравословното хранене и придвижването да станат ваши спътници, вместо да изчаквате. Следвайки някои съществени и елементарно осъществими стъпки, последователно ще сдобиете с мечтаното плажно тяло ", споделя Клеър Барнс от "Lepicol Lighter ".

Диетоложката предлага следните стъпки за намаляване:

Поставете си цел

Когато имаме цел, към която да се стремим, сме по-добри в постигането й, изяснява Барнс. Влизането в добра форма би трябвало да е съзнателен избор. По пътя към намаляване е належащо с течение на времето да следваме избрани стъпки. Ако първата ни цел е да се сдобием с плажно тяло за лятото, би трябвало да осмислим и каква ще бъде задачата ни по-късно. Споделете своите цели с близки и другари и си представете образно по какъв начин ги постигате.

Яжте натурална храна

Ограничете модифицираните храни и рафинираните въглехидрати като бял самун, паста, торти, сладкиши и захар. Препоръчително е обаче захарта да не се заменя с изкуствени подсладители. Клеър Барнс предлага последователно да се откажем от нея. Диетоложката поучава да се придържаме към лесни други възможности на модифицираните храни, като да вземем за пример да сменяем обедния сандвич със салата.

Балансирайте равнищата на кръвната захар

За да поддържаме салдото в равнищата на кръвната захар, е належащо да хапваме постоянно денем. Ако е належащо, сред храненията могат да се употребяват леки здравословни закуски.

Сложните въглехидрати като плодове, зеленчуци и пълнозърнести артикули постепенно освобождават сила и обезпечават фибри, които ни карат да се усещаме сити по-дълго време.

Протеините и мазнините също способстват за поддържане на равнищата на кръвната захар, тъй че е належащо те да се комбинират на всяко ястие.

Клеър Барнс предлага ястията да се "градят " към зеленчуците, към които да се прибавят останалите артикули.

За здравословно похапване сред храненията диетоложката предлага хумус, зеленчукови пръчици, сушени плодове, ядки, микс от семена.

Приемайте хуск

Богатият на фибри хуск усъвършенства чревната активност, спомага за отделянето на отпадъчните артикули и подкрепя отслабването.

Открийте метод за справяне със напрежението

Стресът се свързва с струпване на мазнини в коремната област, което може да докара до възпалителни болести. Намерете метод за справяне с напрегнатото ежедневие - прекарвайте повече време навън и открийте салдото сред професионалния и персоналния живот благодарение на осъзнаване, медитация или йога.

Движете се

Планът за намаляване би трябвало да включва умерена физическа интензивност. Силовите и кардио извършения способстват за изгаряне на мазнините. Клеър Барнс поучава искащите да се преборят с непотребните килограми да изберат занимания, които им доставят наслаждение, да вземем за пример каране на велосипед или плуване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР