Искаш да свалиш излишните килограми и да задържиш желаното тегло?

...
Искаш да свалиш излишните килограми и да задържиш желаното тегло?
Коментари Харесай

Три лесни стъпки за здраво и красиво тяло

Искаш да свалиш непотребните килограми и да задържиш мечтаното тегло?

Предлагаме ти три съществени стъпки, с които освен ще се сдобиеш с красиво тяло, само че и ще бъдеш по-здрава, спокойна и щастлива.

Готова ли си? Започваме:

Стъпка №1 Движи се

Физическата интензивност е измежду най-важните фактори не просто за красива фигура, само че и за крепко тяло и душeвност.

Разбира се, в случай че задачата е намаляване, най-подходящи са кардио упражненията – те горят най-вече мазнини, а резултатите идват бързо.

Бързите резултати обаче не са най-важни в тази ситуация – доста по-важно е да избереш спорт, който ти харесва. Така вероятността да ти омръзне и да се откажеш е доста по-малка.

Ако обичаш латино музика и танци да вземем за пример, избери зумба – извънредно занимателен метод за горене на калории.

Ако предпочиташ силови тренировки, тичешком към фитнес залата. За феновете на тренировките навън превъзходен избор са карането на велосипед или джогинг в парка.

Йогата пък е измежду най-подходящите спортове за лечение на тялото и мозъка.

И още нещо – не помни за ескалатора и асансьора, в случай че започнеш да използваш стълбите вместо тях, ще направиш голяма услуга на тялото си.

Стъпка №2 Опитай хуск

Хускът се прави от люспите на семената на индийски бял живовляк. Богат е на фибри, има удобен резултат върху стомаха, червата и метаболизма. Освен това спомага за отделянето на отпадъчните артикули.

Хускът се приема заран и вечер преди хранене – за задачата се разтваря във вода или друга течност със стайна температура.

Стъпка №3 Заложи на натурална храна

Ограничи потреблението на модифицирани храни, бял самун и сладкиши. Замени ги със зеленчуци, плодове, ядки, пълнозърнести храни, бобови растения.

Хапвай постоянно, с цел да поддържаш равнищата на кръвната захар. Не си позволявай да „ озверееш от апетит “. Ако е належащо, сред храненията включи леки и здравословни закуски – сурови ядки или плодове.

Бонус съвет: Опитай да намалиш напрежението

Стресът е измежду основните виновници за трупане на мазнини в коремната област. Опитай да се пребориш с него с повече време измежду природата и подобаваща физическа интензивност. Сексът също няма да навреди ;)

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР