Искаме да реформираме службите, защото те са пробити от руска

...
Искаме да реформираме службите, защото те са пробити от руска
Коментари Харесай

Иво Мирчев: Службите ни са пробити от руски агенти

„ Искаме да реформираме службите, тъй като те са пробити от съветска агентура. Само преди седмици службите изнесоха политически рецитал под управлението на президента “, сподели Ивайло Мирчев от „ Демократична България “ в предаването „ Лице в лице “ по бТВ.

По думите му, парламентарната група на ГЕРБ бламирала своя министър в държавното управление - Мария Габриел.

„ Борисов постоянно трансформира мнението си. Това е измежду присъщите му черти. Всичко е допустимо. Той е доста добър в това да показа обстановката такава, каквато в действителност не е. Има актьорска заложба “, сподели Ивайло Мирчев.

По думите му сред акад. Николай Денков и Мария Габриел „ имат страхотна синергия и работят чудесно “.

„ От 20 дни битие на държавното управление към този момент имаме добра вест във връзка с Шенген, същите стъпки се вършат във връзка с Еврозоната “, означи той.

Мирчев добави, че се случват и „ не толкоз хубави работи “. Той даде образци със протичащото се към Гешев и Сарафов. „ Случилото се с Гешев и Сарафов, с нашето предложение за КПКОНПИ, роди се необичайно болшинство сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “. Това болшинство първо избра Делян Пеевски за конституционната комисия, след това - чуването на министър Славов. Също - и регулаторите. Почти всички са с изминал мандат “, уточни Ивайло Мирчев.

„ Ние желаеме в регулаторите да има самостоятелни хора. Това е методът регулаторите да работят “, безапелационен бе той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР