Искам днес да ви дам гаранции, че когато се опре

...
Искам днес да ви дам гаранции, че когато се опре
Коментари Харесай

Нинова отвори уста! Бясна атака

Искам през днешния ден да ви дам гаранции, че когато се опре в Народното събрание до гласовете на БСП за бързата процедура за смяна на Конституцията, няма да се случи.

Управляващите няма да получат нито един глас на социалист – народен представител. Няма да се съгласим хора с двойно поданство да ни ръководят, а 3 март да бъде премахнат като народен празник, както и да се направи псевдореформа в правосъдната система. Ще срещнат най-силния отпор от БСП. Това съобщи в местността Жабокрек, под Рилския манастир, водачът на БСП Корнелия Нинова. 
-->
Тя взе участие в обичайния събор на социалистите от Кюстендилско и Благоевградско, където в края на август се отбелязва годишнина от акцията на партизаните от Рило-Пиринския отряд, воден от командира Васил Демиревски-Жельо.

Ние изрично се противопоставяме на премахването на Паметника на Съветската войска. Знаете, че подменихме с наши средства счупената плоча, само че това не спря тези партии, които не можейки да предложат бъдеще на народа си, го разделят и изправят едни против други, на база на предишното. Този развой получи своята кулминационна точка в циничното предложение да бъде заменен националният празник 3 март, уточни още Нинова, представена от Българска телеграфна агенция.

Партиите, които назовават себе си десни и евроатлантически, са представяни от деца и внуци на комунисти. Отказват се от татковци и майки, хулят фамилиите си. Човек, който може да се откаже от родителите си без позор, ще се откаже и от родината си, сподели водачът на социалистите.

Тя уточни, че " сякаш за смяна ", в България се е върнал мутренският модел на ръководство на Борисов, " дружно с препирането и връщането му във властта ".

Не сме се борили седем години с този модел, с цел да се предадем в този момент. Няма да се предадем против новата власт – остаряла, само че добавена с " Продължаваме промяната " и " Демократична България ". Излъгаха хиляди очаквания за смяна, с цел да създадат замяна. " Барселонагейт " и " Чекмеджегейт " са закрити, започнаха показните разстрели по улиците.

Всеки ден мигранти. Инфлацията върви нагоре, горивата порастват. В това държавно управление няма нищо европейско, нищо национално, тъй като в случай че първите държавни управления на Борисов бяха корупционни, тези са антинародни, съобщи от подиума Нинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР