Искам да се върна в глутницата вълци, която ме отгледа,

...
Искам да се върна в глутницата вълци, която ме отгледа,
Коментари Харесай

Отгледан от вълци испанец: Искам да се върна в глутницата

Искам да се върна в глутницата вълци, която ме отгледа, сподели испанецът Маркос Родригес Пантоя пред английския в. Дейли мейл.

Мъжът, който е прекарал 12 години измежду хищниците, описа своята история. Той се е появил на бял свят преди 72 години в северозападната област Галисия, а майка му е умряла при раждането. "Не познавам татко си. Първите три години от своя живот си прекарах при дядо си, само че и той умря и останах сам-самичък. Отидох в гората, където се хранех с диви ягоди и корени, а по-късно ме осинови една вълчица, която ме хранеше наред с децата си ", уточни Пантоя.

Мъжът е бил открит от хора на 19-годишна възраст и върнат в обществото. "Когато ме заведоха до бръснаря в селото, припаднах при типа на ножиците и бръснача ", спомня си живеелият измежду вълци. В момента той населява барака в планински регион. "Едвам вързвам двата края, тъй като получавам доста ниска пенсия. Ето за какво желая да се върна при вълците. Те не спорят за мачове и политика ", уточни още Пантоя.

Човекът е именуван в родината си Испанския Маугли. Прякорът му е даден по едноименния персонаж от двете Книги за джунглата на Ръдиард Киплинг. Английският публицист (1865-1936 г.) споделя историята на индийско момче, отгледано от вълци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР