Искам да помоля тези от генерация Z и милениумите, включително

...
Искам да помоля тези от генерация Z и милениумите, включително
Коментари Харесай

Тото в драматично видео като затворник: Не позволявайте кенсъл културата да е нашето наследство

Искам да помоля тези от генерация Z и милениумите, в това число и себе си – не позволявайте кенсъл културата да е нашето завещание, зове Йонислав Йотов, по-добре прочут като рапърът Тото в ново видео, в което споделя историята на феномена.

Преди дни към Тото избухна скандал поради посещение на Тити Папазов, в което спортистът споделя по какъв начин е обръснал главата на свое гадже като урок. Мрежата жигосах както Папазов, по този начин и Йотов, който откровено се смя на описа. Последиците не закъсняха – подкаста на Тото във Велинград бе анулиран, а някои спонсори отдръпнаха поддръжката си за шоумена.

В трагичното видео, оповестено в YouTube каналът на Тото, той носи затворнически облекла и е в килия до момента в който изяснява по какъв начин в антична Атина видни поданици на града били гонени за цели 10 години, тъй като ги считали за „ евентуални тирани “. Това ставало с гласоподаване, а се оказвало, че огромна част от вота за един човек била написана с еднакъв почерк. Гонени били даже видни пълководци.

След това Тото приказва за днешната кенсъл просвета и даже кибертормоза и отбелязва, че даже Барък Обама е предизвестил за заплахата, че „ хората ще полудеят да осъждат другите “.

„ Концепцията на канселирането е да накара естествения човек да живее в боязън от това да бъде уволнен,  изпъден, унизен, изритан от обществото, което познава. Ако желаеме да създадем положително за нашето потомство и това след нас, дано не започваме с тормоз, а по-добре с диалог. Да държиш човек виновен, а не да го буташ до ръба, където е подготвен да отнеме личния си живот поради неточности, от които към този момент се е научил. Ако желая да направя смяна в света, тази смяна не стартира с никой различен, с изключение на с мен “, споделя Тото във видеото.

Клипът към този момент е гледан от близо 50 хиляди души. Коментарите към него обаче са изключени.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР