Иска ми се да вярвам и може би съм наивен

...
Иска ми се да вярвам и може би съм наивен
Коментари Харесай

Николай Марков: Навални не е герой, а инструмент

" Иска ми се да имам вяра и може би съм доверчив с това, че към момента има останали рационални човешки същества на тази планета!
Навални, господа, не е воин, а инструмент. Самият той не го осъзнава към момента и надали ще му се случи, само че неприятното е, че и наблюдаващите на тези процеси не осъзнават какво виждат със личните си очи. Нито схващат, че над 80% от измамата, влиза в индивида през очите, не от друго място. Така е устроена човешката природа и постоянно някой ще употребява този минус ", написа специалистът по национална сигурност.
 Европарламентът желае прекъсване на Северен поток-2 поради Навални Европарламентът желае прекъсване на " Северен поток-2 " поради Навални
Европейският парламент също се включи в тази ситуация Навални. След ареста на рецензия на Кремъл Европейски Съюз би трябвало да спре строителството на „ Сев...
" Нищо в Русия не стартира от Навални, нито ще свърши с него. Злото постоянно идва безшумно и най-често с ръкопляскания. В лапите на това изначално зло, както Навали, по този начин и самия Путин са обречени да изгубят играта в непозната изгода и скрита от всички цел. Ще загубим тази борба и ние, тъй като здравият разсъдък е преместен от притегателната мощ на парите, до които в никакъв случай няма да стигнем. Който и да ни ръководи! Има причина за това.
Не споделям тайна теза, а спирам вниманието на личните ви очи. Пазете се от тях и ги дисциплинирайте, тъй като те са светлина и цялостна мрачевина в едно приключено цяло. Само здравият разсъдък, действителните и доказани обстоятелства, съответния проблем и претекстовете към него, могат да извадят на ярко някаква истина, въпреки и не цялата. Нищо друго.
Зарът пред В. Путин е хвърлен и мисля, че той го схваща. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР