Ирландските власти повдигнаха обвинение на двама от моряците на кораба

...
Ирландските власти повдигнаха обвинение на двама от моряците на кораба
Коментари Харесай

Един от обвинените за кокаина на Верила“ е фитнес инструктор в Лудогорец“

Ирландските управляващи повдигнаха обвиняване на двама от моряците на кораба „ Верила “ за трафик на иззетия от плавателния съд половин звук кокаин на стойност над 20 милиона евро. Според вестник Irish Times упрекнатите са Камен Петков, на 35 години и Николай Пенчев, на 32 години.

Справка в българските служби е посочила, че един от тях е фитнес инструктура на ФК „ Лудогорец “ Николай Пенчев, заяви Breaking.bg. Първоначално името на другия упрекнат Камен Петков е било обвързвано с някогашен народен представител от 41-то Народно заседание, само че по-късно станало ясно, че става дума за различен човек със същото име, който е основен монтьор на  „ Верила “.

Другият упрекнат за кокаина е фитнес инструктурът на футболния клуб „ Лудогорец “ Николай Пенчев, написан в ирландските медии като Никола. През 2017 година става европейски първенец по културизъм за младежи. Той е играч на клуб „ Гладиатор “, който партнира на „ Лудогорец “.

Корабът „ Верила “ е благосъстоятелност на Български морски флот - БМФ, приватизиран и управителен от братята Кирил и Георги Домусчиеви. Двамата са притежатели на „ Лудогорец “, който направиха „ хегемон “ в българското футболно състезание с поредност от над 10 следващи трофеи.

Корабът „ Верила “ е спрян в ирландското пристанище по сигнал от задокеанска специфична работа. Сигналът е за това, че най-вероятно става дума за „ бартер “- кокаин против хапчета амфетамини, създавани в България, настояват осведомени.

Пътят на дрогата е от изток на запад, до момента в който кокаинът се транспортира в противоположна посока.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР