Ирландската поп звезда Шиниъд О`Конър, известна най-вече с хитовия си

...
Ирландската поп звезда Шиниъд О`Конър, известна най-вече с хитовия си
Коментари Харесай

4 брака и 3 извънбрачни деца - какво знаем за връзките на Шиниъд О'Конър

Ирландската поп звезда Шиниъд О`Конър, известна най-много с хитовия си сингъл " Nothing Compares 2 U ", умря в сряда, 26 юли 2023 година, на 56-годишна възраст. След като не беше посочена здравна причина за гибелта на певицата, в този момент следва да бъде осъществена аутопсия, чийто резултати се чака да излязат в границите на идващите няколко седмици.

Неочакваната й гибел идва малко повече от година и половина, откакто синът й Шейн се самоубива на 17-годишна възраст през януари 2022 г. Очаквано, Шиниъд остава с разрушено сърце без сина си, туитвайки на 17 юли 2023 година, че всичко за нея се е трансформирало. " Оттогава пребивавам като немъртво нощно творение. Той беше любовта на живота ми, лампата на душата ми. Бяхме една душа в две половини. Той беше единственият човек, който в миналото ме е обичал абсолютно. Изгубена съм без него ", сподели тя. 

Шейн е наследник от връзката й ирландския фолк артист Донал Луни. Въпреки че двамата с Донал в никакъв случай не са били женени, Шиниъд О`Конър съумява да стигне до олтара четири пъти през живота си. Ето какво ни разкриват за браковете ѝ от Hollywood Life. 
 Шиниъд О'Конър умря
Почина Шиниъд О`Конър

Ирландската си отиде на 56 година

Шиниъд О`Конър и Джон Рейнолдс

Певицата издава дебютния си албум The Lion and the Cobra през ноември 1987 година Само месеци преди този момент тя приветства първото си дете на бял свят: наследник на име Джейк Рейнолдс. Той е плод на любовта ѝ с барабаниста Джон Рейнолдс. Двамата се женят през 1989 година, само че след две години бракът им завършва. Дотогава Шиниъд е завладяла света със своя втори албум I Do Not Want What I Haven " t Got.

Въпреки края на романтичната им връзка, двамата не престават да си сътрудничат по редица албуми, включително по записи от 2014 година Техният наследник прави Шиниъд О`Конър баба за първи път през 2015 година

За страдание връзката им наподобява се разпада през 2016 година Тогава певицата споделя остро писмо, адресирано до Джон и Джейк във Фейсбук. Тя ги упреква, че са я изоставили, когато е склонна да се самоубие. Тя също се заканва да ги даде на съд, тъй като са я изоставили болна и неспособна да работи. " Ще ви видя всички в съда. Искам да ми заплатите вредите ", заплашва тя. " Загубих приходите си от предходната и тази година. Имах големи медицински разноски и голяма контузия поради това, че ме измъчвахте. "

Шиниъд О`Конър и Ник Сомърлад

Шиниъд и журналистът Ник Сомърлад имат къс брак между 2001 до 2004 година Много малко се знае за връзката им изобщо, като двамата нямат деца дружно.
анкета
С коя ария ще запомните Шиниъд О'Конър?
" Drink Before the War " " Mandinka " " Nothing Compares 2 U " Нито съм чувал песните, нито знам коя е тя
" Drink Before the War "

" Mandinka "

" Nothing Compares 2 U "

Нито съм чувал песните, нито знам коя е тя

Шиниъд О`Конър и Стив Куни

През 2010 година Шиниъд още веднъж се омъжва - този път за Стив Куни - неин дълготраен другар. По това време те са на турне дружно. За съжаление през 2011 година бракът завършва. " Стив е прелестен, тъй че виновността не е негова, а моя... това беше извънредно благополучен брак... Сърцето ми е разрушено, че се разпадна ", споделя тогава певицата, съгласно Irish Examiner. Тя разкрива, че мненията за напълняването й са се трансформирали в проблем в брака й.

От друга страна, Шиниъд споделя, че е щастлива да си върне цялото пространство в дрешника. " Когато Никол Кидман и Том Круз се разделиха, тя сподели " най-малко в този момент мога още веднъж да нося високи токчета ". Е, в този момент имам два пъти повече място в дрешника, тъй че просто очаквам всички тези дарове да стартират да идват. Моля, размер 14 ", пошегува се тя.

Шиниъд О`Конър и Бари Херидж

Двамата се запознават онлайн, откакто Шиниъд разгласява реклама в The Irish Examiner, съгласно Entertainment Weekly. В колоната тя искрено написа, че има " обезверена потребност от доста сладостен гладен за секс мъж ". След това тя изброява характерностите, които преследва, в това число да е на възраст над 43 години и да не носи името Брайън или Найджъл. Освен това би трябвало да харесва секса, гушкането и майка си.

Така Шиниъд решава, че е намерила съвършената си половинка в лицето на терапевта Бари Херидж и те се женят в края на 2011 година Бракът им обаче е жертван през цялото време и продължава единствено 16 дни. В своя блог тя твърди, че бракът й е бил " смачкан от държанието на избрани хора в живота на брачна половинка й единствено три часа след тяхната гала ". Шиниъд твърди, че тя е тази, която е прекратила брака, с цел да освободи Бари.

През 2014 година Шиниъд О`Конър шокира света, когато съобщи, че двамата с Бари ще се женят за повторно. " Моят прелестен брачен партньор попита дали бихме възобновили брачните си клетви и да не позволяваме външни сили, каквито бяха в предишното ", пише певицата " Drink Before The War " на уеб страницата си. " Така че.. защото няма жена на земята, която да не може да обожава мъж, който се отнася с нея като с богиня, ще се съглася. Бари беше моето безусловно пристанище, когато моретата бяха бурни... без значение какво ставаше и през последните два месеца, когато бях доста зле, поради камъни в бъбреците и всякакви страхове ", изясни още тя тогава. " Възнамеряваме да подновим брачните си обети по някое време през лятото и този път с наличието на нашите фамилии и другари и уместно празненство. " Двамата обаче в никакъв случай повече ни минават под венчило.
 Шиниъд О'Конър и четирите ѝ деца от четирима разнообразни мъже - какво знаем за тях
Четири деца от четирима мъже - какво знаем за наследниците на Шиниъд О`Конър

След гибелта на изпълнителката

С кого още има връзка певицата

Шиниъд е майка на четири деца, само че единствено първото е резултат от брак. Тя ражда второто си дете, щерка на име Роисин, през март 1995 г. от ирландския публицист Джон Уотърс. Става майка за трети път, когато посреща сина си Шейн с ирландския фолк артист Донал Луни през 2004 година И най-после, през 2006 година се появява и Йешуа - наследник от връзката й с Франк Бонадио. През 2000 година О`Конър прави общественото изявяване, че е лесбийка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР