Ирина, 29-годишната жена, убита от съпруга си миналата неделя вечерта

...
Ирина, 29-годишната жена, убита от съпруга си миналата неделя вечерта
Коментари Харесай

Ужасът в Испания: Ето защо Галин уби съпругата си и детенцето им

Ирина, 29-годишната жена, убита от брачна половинка си предходната неделя вечерта в мадридския град Мостолес, е имала желание да се раздели с колегата си. Това може да е повода, която е предиздвикала 39-годишния българин Галин да убие нея и щерка им Мария.

Жената в никакъв случай не е подавала недоволство от колегата си за малтретиране, само че все пак е казвала, че в някои случаи брачният партньор ѝ е бил нападателен с нея, настояват техни близки другари.

Миналата неделя мъжът уведоми няколко другари посредством WhatsApp, че е нападнал жена си и че ще посегне на живота си. След това няколко от тях се появиха пред дома им на Avenida Olímpica в квартал El Soto и почукаха на вратата. След като никой не им отвори, те уведомиха полицията.

При идването си служителите на реда разкрили безжизнените тела на дамата и момичето с голям брой прободни рани по врата и гърдите.

Открит е хипотетичния причинител на двойното закононарушение. Той е направил опит за самоубийство, като се е намушкал с нож в гърдите и краката. Галин е открит на площадката на етажа, където е осъществено закононарушението. Той е настанен в болница под непрекъснато полицейско наблюдаване.

Соченият за причинител на двойното ликвидиране работел в автосервиз.

В последните няколко дни Ирина, която работелка като маникюристка, била малко дистанцирана и не споделяла изключително с най-близките си приятелки. „ Ирина беше доста добър човек и не можем да повярваме какво се е случило “, сподели нейна позната.

Преди седмица Ирина признала пред друга своя другарка, че ще се разделя със брачна половинка си. Познатите на фамилията видели Ирина, Галин и момиченцето им дружно за финален път предходната събота. В нощта на двойното закононарушение никой от съседите не чул нищо необичайно в блока, в който фамилията живеело повече от седем години.

Преподавателите в учебното заведение на щерка им също са шокирани и не могат да повярват, че това се е случило.

Около стотина души резервираха петминутно безмълвие през вчерашния ден, което Общинският съвет прикани в символ на печал за убийството на майката и момичето, към което се причислиха кметът Ноелия Посе и представителите на всички партии с посланичество в общината.

Обявен е тридневен формален печал и също по този начин са прекратени всички публични и политически дейности за идващите три дни, а знамената ще се веят на половина.

Превод: GlasNews.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР