Иранският двойник на Лео Меси предизвика фурор по улиците в

...
Иранският двойник на Лео Меси предизвика фурор по улиците в
Коментари Харесай

Иранският двойник на Меси подлуди и Москва


Иранският двойник на Лео Меси провокира възторг по улиците в Москва и с наслада раздава подписи на нищо неподозиращите почитатели, предадоха локалните медии. Студентът от Иран Реза Парастеш наподобява поразително на аржентинската суперзвезда и за следващ път сътвори блъсканица с появяването си на футболно събитие.

Благодарение на своята осанка Реза е доста прочут в Иран, а има голям брой почитатели и в целия свят. Двойникът на Меси в този момент е в Русия, с цел да поддържа националния си тим на започващия през днешния ден Мондиал. Реза Парастеш съумя да заблуди даже съветските служители на реда, които си мислеха, че охраняват същинския футболист, снимаха се с него и получиха подписи.

Иранецът се похвали за това самичък в своя акаунт в Instagram.

Той написа, че през вчерашния ден в родината му през вчерашния ден е публикувана новината, че е бил задържан в Москва за нарушаване на публичния ред, само че това не дава отговор на истината и това може да се види ясно от каченото видео в Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bj9IrHPjvZ6/?taken-by=rezaparastesh

Парастеш стана извънредно известен в страната си през 2017 година, откакто си направи фотография с фланелка на Барселона и я изпрати на състезателен уебсайт. По-късно той получи специфична покана от управлението на Барселона и участва на мач на "Камп Ноу" против Малага.

Реза Парастеш по улиците в каталунската столица:

/БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР