Иранския Хълк издържа по-малко от 2 минути на ринга в

...
Иранския Хълк издържа по-малко от 2 минути на ринга в
Коментари Харесай

Иранския Хълк нокаутиран в първи рунд

Иранския Хълк устоя по-малко от 2 минути на кръга в своя боксов дебют. Той бе нокаутиран от Казахския Титан в конфликта на супертежките в Дубай нощес. Саджат Гариби е извънредно известен в обществените медии и има над 1 млн. почитатели единствено в Инстаграм. Огромният иранец от дълго време се кани да направи своите първи крачки на кръга и откакто конфликтът с Мартин Форд пропадна, той се насочи към дуел с казахстанеца Алмат Бахитович Джуманов.

Iranian hulk comes out like a champ! With Muharram tunes! Ya Hossein!
— Hassan Sabbāh (@OrderofAlamut)
Срещата бе разказана като „ Сблъсък на колоси “ от уредниците. Никой от двамата не посмя да съблече тениската си. От доста време има клюки, че необикновените фотоси в обществените медии от Иранския Хълк са обработени и изменени с фотошоп. Представянето му на кръга не оказа помощ да се разсеят тези клюки.

Somebody please pay Iranian Hulk to never step foot inside a boxing ring again
— Bowls,Beers,Brawls (@Bowl_Beer_Brawl)
Още от началото Казахския Титан показва, че е е доста по-подготвен, като просто сподели, че може да удря. Гариби пък няколко пъти обръща тил на противника и получи тайм-аут още в първата минута. Той се върна на кръга, само че с мощен удар с дясната ръка Титана смъкна Иранския Хълк на земята. Мачът бе преустановен от съдията секунди по-късно, още преди да изтече първи рунд.

What am I witnessing here
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР