Инвазията на Русия е навлязла в най-активната си фаза. Това

...
Инвазията на Русия е навлязла в най-активната си фаза. Това
Коментари Харесай

Инвазията на Русия е навлязла в "най-активната" си фаза


Инвазията на Русия е навлязла в най-активната си фаза. Това оповестиха от украинското Министерство на защитата. Засилват се офанзивите по основни цели в Луганска област.

Руските сили не престават с опитите да обкръжат градовете Северодонецк и Лисичанск. Ако ги превземе, Москва ще се приближи до задачата си да поеме контрола над цялата Луганска област.

В Чернигов - зърнохранилището отвори порти за първи път след изтеглянето на съветските военни. Износът обаче остава сложен. Такава е обстановката и с продукцията, блокирана в Николаев.

Темата за резултата на войната върху световните доставки на храна беше измежду днешните акценти на Световния стопански конгрес в Давос.

„ Русия употребява като оръжие своите енергийни доставки и това има световни последствия. Същият модел се появява и в продоволствената сигурност “, сподели Урсула фон дер Лайен, ръководител на Европейската комисия.

Кремъл от своя страна твърди, че Западът и наложените наказания са отговорни за задълбочаващата се продоволствена рецесия.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР