Интервю на американския телевизионен водещ Тъкър Карлсън с руския президент

...
Интервю на американския телевизионен водещ Тъкър Карлсън с руския президент
Коментари Харесай

Светът трепне в очакване: Путин даде интервю на Тъкър Карлсън

И нтервю на американския ефирен водещ Тъкър Карлсън с съветския президент Владимир Путин ще бъде излъчено в четвъртък, оповестиха организациите, като се позоваха на обява на журналиста в Instagram.
               

" Тъкър Карлсън взима изявление от съветския президент Владимир Путин. Ще бъде оповестено в 18:00 ч. източноамериканско време ", се споделя в известието.

Бившият водещ на Fox News, който е непосредствен до Доналд Тръмп и е изтъкнат съперник на американската военна помощ за Украйна, посети Москва, с цел да вземе първото изявление от Путин за западен публицист след съветската инвазия през февруари 2022 година

Преди това съветският президентски прессекретар Дмитрий Песков удостовери, че Карлсън се е срещнал с Путин. Очаква се диалогът да се появи на страницата на журналиста в обществената мрежа X или на уеб страницата му.

Във вторник Карлсън съобщи, че ще търси среща и с украинския президент Володимир Зеленски.

По-рано представителят на Кремъл Дмитрий Песков, съобщи, че Путин е дал изявление на американския ефирен водещ Тъкър Карлсън, защото журналистическият му метод мощно се различавал от този на доста западни медии.

" Тя никога не е проруска, не е проукраинска, а по-скоро проамериканска. Но най-малко контрастира с позицията на обичайните англосаксонски средства за всеобща информация ", акцентира представителят на съветския президент. 

По думите на Песков западните медии към този момент даже не се и пробват да бъдат безпристрастни, когато популяризират информация за Русия, и Москва е изгубила интерес от директна връзка с тях. 

" Когато става дума за страните от груповия Запад, огромните онлайн медии, обичайните телевизионни канали и огромните вестници никога не могат да се похвалят даже с опити да наподобяват безпристрастни ", сподели Песков. 

" Всички тези медии заемат извънредно едностранчива позиция. Разбира се няма предпочитание да се комуникира с сходни медии, това надали би имало смисъл и надали би могло да бъде от някаква изгода ", добави той.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР