„Интeриор дизайн” се нарича най-новият шоурум за обзавеждане на банята

...
„Интeриор дизайн” се нарича най-новият шоурум за обзавеждане на банята
Коментари Харесай

Преобразете дома си с иновативни решения от Интериор дизайн...

„ Интeриор дизайн” се назовава най-новият шоурум за обзавеждане на банята и дома в Пловдив. Разположен е върху 200 квадрата, на бул. „ Източен” № 66. Магазинът отваря порти за пловдивчани на 5 май и ще посрещне първите си клиенти със специфични промоции при започване на пролетта.

От 15 години компанията се занимава с импорт и дистрибуция на артикули за обзавеждане за баня като плочки за баня, гранитогрес, душ кабини, смесители, хидромасажни панели, мебели за баня, лепила, бойлери, ламиниран паркет, первази, лайсни, подложки, бои, бойлери.

Време е за най-новия шоурум

В „ Интeриор дизайн” ще намерите голямо многообразие от хрумвания, както и всичко належащо, с цел да ги реализирате: теракота, гранитогрес, фаянс, цялостно обзавеждане за баня, умивалници, огледала, вани, хидромасажни душ кабини, ламиниран паркет, сифони, сауни и аксесоари - всичко за банята на едно място!



Модерната баня е сантиментална, ретро или модерна, само че от ден на ден се трансформира в оазис на дома. Стилът - избирате вие. Заложете на съвременен душ, който да бъде

с функционалности, ръководещи се с екран.

Това са по този начин наречените душове с LED осветяване, при които цветът, температурата и типът на водната бликам се контролират според от желанията ви. Може да избирате свободно стояща вана с хубав дизайн, който да промени цялостната визия на банята. Изключително настоящи са гланцовите и огледални повърхности.



Изберете шкафове с ексцентрични форми и разновидности на отваряне, с лъскави плоскости и детайли, с цел да внесете хармония в банята си. " Правим 3D планове за баня, също така свързваме клиентите си с майстори, които да я изпълнят ", настояват от компанията. Тук ще намерите и най-хубавото от българските и европейски производители - „ Видима” и Grohe, Ideal Standard и ROCA. Добре готови експерти ще ви оказват помощ да преобразите и дома си

с над 600 типичен и екзотични модели на ламиниран паркет,

первази, лайсни, подложки и консумативи от водещите производители в международен мащаб. Всяка стъпка върху съвършена настилка - това е мотото на компанията, която предлага богат избор на цветове и модели, високо качество и положителни цени на продуктите, проведено и професионално обслужване. В добавка компанията предлага монтаж на ламинирания паркет със личен превоз.

За повече информация и контакти:

магазин „ Интериорен дизайн”

Пловдив, бул. „ Източен”

0882420246
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР