Интересна информация изтече от ЦСКА, пише Блиц. Оказа се, че

...
Интересна информация изтече от ЦСКА, пише Блиц. Оказа се, че
Коментари Харесай

Още един футболист избяга от ЦСКА

Интересна информация изтече от ЦСКА, написа " Блиц ". Оказа се, че преди Раул Албентоса различен футболист първи е разтрогнал контракта си с клуба. Това е Върнан Анита, който дойде на „ Армията “ през зимната пауза като свободен сътрудник.

Бившият халф на Аякс и Нюкасъл имаше контракт с „ алените “ до края на юни, а заплатата му по никакъв начин не е била висока за родните стандарти, колкото и необикновено да звучи. Той обаче се е отказал от парите си и се е прибрал при фамилията си. Върнан бил подтиснат от сивата конюнктура, стоварила се върху цяла Европа. Според близки до полузащитника той се е скрил на далечния остров Кюрасао, набиращ се в Карибско море. В родното му място картината е надалеч по-розова - цифрите сочат 14 инфектирани, 1 умрял при 160 000 население. Климатът е топъл, а множеството експерти настояват, че COVID-19 по никакъв начин не обича жегите.

Според непотвърдена информация холандецът е декларирал, че „ алените “ ще му бъдат първа алтернатива, когато пандемията отшуми. Тоест – има възможност да се завърне в Борисовата градина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР