Интересен коментар направи Костадин Костадинов във Фейсбук.Преди дни той сравни

...
Интересен коментар направи Костадин Костадинов във Фейсбук.Преди дни той сравни
Коментари Харесай

Костадинов: Под нашия натиск американския колониален режим се разпада пред очите ни

Интересен коментар направи Костадин Костадинов във Facebook.

Преди дни той съпостави Борисов и Гешев с Хитлер и Рьом. 

Според него България сега е пад  " американски колониален режим ", който сега " се разпада " под натиска на " Възраждане ".

Ето какво написа водача на партията:

" В момента нямаме разпад на страната. Държавата ни се разпадна още през 1989 - 1990 година В момента следим разпад на колонията, което може единствено и само да ни радва.

Като единствена българска политическа организация в Народното събрание Възраждане води поредна битка за деколонизацията на България от години и резултатите към този момент са забележими. Под нашият напън американският колониален режим се разпада пред очите ни. Скоро ще победим дефинитивно!

България още веднъж ще бъде свободна, самостоятелна и велика страна! "



Под поста му валят окуражителни мнения:

" И тъкмо това е обяснението, за какво, до момента в който Въраждане не вземе цялостната политическа власт, в България няма да има политическа непоклатимост! "

" Трябва да работим интензивно ежедневно и ежечасно за продобиване на повече симпатизанти, бъдещи гласоподаватели ( да им отваряме очите и съзнанието им). "

Има и хора обаче, които са скептични, че преди 1990 година в България нещо е било по-добре в случай, че хората даже не са имали обикновени права като това да работят и пътуват свободно, а да се сдобиеш с мечтана западна стока е ставало единствено с дебели връзки.

" Леле какви нелепости!! Дай образец, какъв брой тъкмо свободни, самостоятелни и велики бяхме до 1990г.! Бил си на 10 год, от кое място знаеш? Или Митрофанова ти е разказвала какви сме били тогава??? ", написа човек в мрежата.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР