Интер проявява интерес към полузащитника на , като лично старши

...
Интер проявява интерес към полузащитника на , като лично старши
Коментари Харесай

Интер отново насочва поглед към Видал

Интер демонстрира интерес към полузащитника на, като персонално старши треньорът упорства за привличането на чилиеца. Двамата се познават добре, защото работиха дружно в интервала си в.

Конте в никакъв случай не е криел желанието си да се събере с халфа, като опити за привличането му бяха направени през предишното лято и по-късно през януари тази година. Исканите обаче от Барса 10 милиона евро се оказаха прекомерно висока цена и до трансфер по този начин и не се стигна.

Според Sky Sports Italia договарянията сред сътрудника на Видал и " нерадзурите " към този момент са почнали. Италианският състезателен публицист Джанлука Ди Марцио твърди, че вицешампионът на Серия " А " желае да се разбере първо с играча, като по този метод да притисне в ъгъла Барселона, с цел да може каталунският гранд да смъкна от цената на футболиста.

Barcelona’s Arturo Vidal Top’s Inter Coach Antonio Conte’s Wishlist Italian Media Reports
— SempreInter (@SempreIntercom)
33-годишният халф навлиза в последната година от контракта си, като съгласно редица източници новият ментор на каталунците към този момент е съобщил на чилийския национал, че може да си търси нов тим, защото не попада в сметките му за идващия сезон. От Интер са подготвени да привлекат футболиста, само че още веднъж нямат желание да заплащат доста за него. Наскоро се заприказва, че Ювентус също демонстрира интерес към ветерана.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР