Интер Маями може да бъде сред кандидатите за Лионел Меси

...
Интер Маями може да бъде сред кандидатите за Лионел Меси
Коментари Харесай

Интер Маями отново напира за Меси

Интер Маями може да бъде измежду претендентите за Лионел Меси това лято, сподели комисарят на МЛС Дон Гарбър пред The Athletic. Аржентинецът има контракт с ПСЖ до края на юни и това дава опция на новите претенденти да договарят.

„ Имаме работа с може би най-специалния състезател в историята на футбола. Така че, когато има клюки за него, свързани с Маями, това е ужасно. И в случай че можеше да се случи, би било ужасно за МЛС, би било ужасно за Меси и фамилията му и както всичко при нас, ние се опитваме да създадем всичко допустимо. Не мога да дам повече детайлности от това, тъй като ги нямаме ", съобщи Гарбър.

Меси, който навършва 36 години през юни, беше част от тима на Аржентина, спечелил Световното състезание през 2022 година, и където и да се приземи, ще има своята цена.

Гарбър сподели, че договорката за привличането на Меси в МЛС ще изисква " изобретателно " финансово решение. The Athletic заяви, че Лоренцо Инсиние от ФК Торонто е най-добре платеният състезател в лигата с съществена заплата от 14 милиона $.

„ Ще би трябвало да структурираме договорка, която ще компенсира Меси по способи, които той и фамилията му чакат “, сподели Гарбър.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР