Интензивен трафикна входно-изходнитепътни артерии наСофияи помагистралитесе очаква у нас от

...
Интензивен трафикна входно-изходнитепътни артерии наСофияи помагистралитесе очаква у нас от
Коментари Харесай

Внимание, шофьори: Голямото пътуване за Великден - очаква се интензивен трафик

Интензивен трафик на входно-изходнитепътни артерии на София и по автомагистралите се чака у нас от на следващия ден. Заради идните неработни дни полицейското наличие по пътищата ще е масирано.

20-ият километър на автомагистрала „ Тракия “ в посока Бургас е един от секторите, в които се чака натоварен трафик. Причината - придвижването при мостовото оборудване се прави единствено в лявата лента. Катосъоръжението се нуждае от спешен ремонт. Към момента на място сазапочнали подготвителни действия и това постанова ограничението на трафика, показва NOVA .

От Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) оповестяват, ч е на следващия ден следобяд и в петък сутринта на автомагистрала „ Тракия “ се лимитира придвижването на тежкотоварни коли над 12 тона от 5-и до 23-и километър в посока Бурга с. Съответно в четвъртък ограничаването е в действие за времето от 12:00 до 23:00 часа. А в петък – от 8 до 14 часа.

За тировете са обезпечени обходни направления. Тежкият трафик ще минава по първокачествен път София-Пловдив. Съответно камионите ще се отбиват от автомагистралата при пети километър и ще се връщат обратнопри пътниявъзел „ Вакарел “ на 23-и километър.

От АПИ приканват всички да съблюдават разпоредбите за придвижване по пътищата . Успоредно с това на следващия ден ще се организира и брифинг по отношение на подхванатите от Министерство на вътрешните работи ограничения за гарантиране на сигурността.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР