Въздействащо и вълнуващо възпитаниците и ръководителите на клубни форми отпразнуваха

...
Въздействащо и вълнуващо възпитаниците и ръководителите на клубни форми отпразнуваха
Коментари Харесай

30- годишен юбилей  празнува  Общински детски комплекс – Петрич  


Въздействащо и вълнуващо възпитаниците и ръководителите на клубни форми отпразнуваха 30-годишен празник на ЦПЛР ОДК – Петрич. На празничната сцена се показаха децата с певчески осъществявания и танцови хореографии, представяли Петрич на национални и интернационалните подиуми.
Връчени бяха ПОЧЕТНИ ПЛАКЕТИ НА ПРИЯТЕЛСТВОТО на детски градини, на учебни заведения и сътрудници на Общински детски комплекс. Директорът Станка Иванова, един от създателите на ОДК, благодари за поддръжката и удостои с оценки другите трима основатели на Общински детски комплекс: Димитрина Спасова, Величка Андонова и Роза Петачка. Настоящият колектив на ОДК – Петрич заслужи поименни плакети „ Вдъхновител “ за сложен труд през годините.
Кметът Димитър Бръчков награди 16 зрелостници със статуетки „ Талант на ОДК “ за дълготраен принос в развиването и одобряването на това звено. Много самопризнания получи шефът на ОДК Станка Иванова за силата и труда, положен през всичките 30 години.
30 години история се написа с безстрашие, с любов и с доста работа…Затова през днешния ден можем да кажем, че Общински детски комплекс – Петрич е звено, което има голяма роля и значение за развиването и духовното израстване на младото потомство на община Петрич.
Радваме се, че възпитаниците на Общински детски комплекс са част от нашите общоградски празнувания и тържества. Вашето присъединяване, благи деца, надгражда и носи голяма страст. Благодарим!
Г-жо Иванова, уважаеми ръководители на клубни форми,
Продължавайте да работите с грижа за образуването на полезности в утрешното ни потомство! Разкривайте хубостта на изкуството във всяко негово направление – изобразително, артистично, танцово, певческо, възпитавайте в родолюбие. Това са устои, които съграждат една персона! Винаги бъдете светлината по този път…
Скъпи деца,
Продължавайте да творите, да прославяте Петрич, да ни вършиме горди! Ние сме с вас на всяка сцена в страната и чужбина!
Уважаеми родители,
Адмирации, че подкрепяте своите деца и ги насърчавате! Не спирайте, тъй като този е пътят, с цел да имаме уверени и готови младежи в утрешния ден!
Нека бъде дълголетна историята на Общински детски комплекс – Петрич! Нека се множат триумфите!
Бъдете здрави и устремени!
Честит празник!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР