Instagram моделът и cosplayer за възрастни Belle Delphine си направи

...
Instagram моделът и cosplayer за възрастни Belle Delphine си направи
Коментари Харесай

Instagram моделка се изгаври с феновете си, пусна се в сайт за възрастни

Instagram моделът и cosplayer за възрастни Belle Delphine си направи брутална смешка с милионите си почитатели, като ги заблуди, че ще се причисли към една от най-големите платформи за видео клипове за възрастни.

Belle в действителност даде обещание да си направи профил в Pornhub, в случай че една от фотосите ѝ в Instagram събере над 1 млн. лайкове. И в действителност почитателите ѝ се активизираха и го направиха.

Моделката се наложи да извърши обещанието си, само че се случи не тъкмо това, което почитателите ѝ чакаха.

Да стартираме с това, че тя в действителност стартира да разгласява видеа в Pornhub и това зарадва милиони. Докато не си ги пуснаха...

Всъщност заглавията на тези видеа бяха много обещаващи за всички почитатели на клипчетата за възрастни, само че пък наличието в тях беше много безусловно:

И в действителност по този начин с 12 видеа с много провокативни имена съумя да заблуди почитателите си, които дадоха много палци надолу при гласуването си за видеата. Нищо ненадейно прочее.

Това не е първият скандал, в който се забърква Belle. През февруари имаше клюки, че тя е умряла, откакто танцува на ария, чийто текст беше обвързван със самоубийства.

След това Belle изчезна за дълго време от обществените мрежи, само че през днешния ден видеото към този момент го няма. А тя явно е жива. 

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/belle.delphine/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР