Инж. Митко Димитров, известен като Митко Пайнера е съсипал България.

...
Инж. Митко Димитров, известен като Митко Пайнера е съсипал България.
Коментари Харесай

Икебаната скочи на Митьо Пайнера: Той съсипа държавата и опростачи нацията!

Инж. Митко Димитров, прочут като Митко Пайнера е унищожил България. Това твърди скандално известният реализатор Деян Неделчев – Икебаната, видя HotArena.

Той счита, че точно музикалният началник е отговорен за опростачаването на народа след 1995г., което продължава с цялостна мощ и до през днешния ден. „ Опростачаването на народа е на налице от 1995г., когато се появи Митьо Пайнера, и е сполучливо до през днешния ден с цялостна мощ! Тук към този момент няма нищо стойностно, с изключение на липосукции, гърди и фитнес, цялостни с анаболи или силикон. Ако си богат, тогава струваш. Ако ли не-за боклука си “, избухна Деян.

Повод за гнева му са изявления, съгласно които той е измежду най-подиграваните родни звезди. Песните и клиповете му са избрани като смешни. „ Каквото и да се написа за мен, истината е друга. Хората ме харесват! Спират ме по улицата, снимат се с мен и ми се възхищават когато пея. Не съм надут като множеството звезди и старите “, твърди Неделчев.

Не единствено босът на Пайнер е оплют. Звездите на кръчмарския род също са под ножа. „ България е една злополука. Пълно е с к*рви с липосукции, непеещи чалгаджийки, к*рветини, елементарни рапъри с тъпи текстове и борци “, подрежда Икебаната.

От Пайнер настояват, че тези излеяния са подбудени от злоба.

„ Достатъчно е всеки самичък да огледа „ сътвореното “ от въпросната персона в последните години. Музикална компания „ Пайнер “ продуцира български фолклор и известна музика близо 30 години. Ние споделяме правилото, че всеки човек има право да да избира каква музика да слуша.
И може би с изключение на неистовата жадност да не остане неусетен мотив за назоваването ни са чисто нашенските злоба и завист “, гласи отговорът на компания Пайнер и в частност на Митко Димитров, написа „ България през днешния ден “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР